Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Danijel Egić posjetio je danas porodicu Milenka Stojića /60/, čija je kuća u požaru u bijeljinskom naselju Patkovača potpuno izgorjela, te obećao pomoć od oko 10.000 KM za njenu obnovu i 2.000 KM za liječenje njegovog sina Omiljena /29/.

„Dužnost nam je da podijelimo ovako teške momente jedni sa drugima i zato sam danas ovdje. Čim sam dobio ovu vijest došli smo da vidimo kako možemo da pomognemo“, rekao je Egić novinarima.

On je istakao da iz Univerzitetskog kliničkog centra iz Banjaluke stižu dobre vijesti – da se sin vlasnika kuće Omiljen Stojić, koji je povrijeđen u požaru, oporavlja.

Egić je rekao da su u ovoj velikoj tragediji uz Milenka njegovi saborci i Ministarstvo rada i boračko-invalidske zaštite.

„Milenko je naš saborac koji se borio za odbranu Srpske. Ministarstvo će obezbijediti određena sredstva za obnovu kuće i za dalje liječenje Omiljena“, rekao je Egić i dodao da će novac u najkraćem vremenu biti prebačen.

Grupa građana je na društvenim mrežama pokrenula humanitarnu akciju za pomoć Milenku Stojiću.

Svi koji su u mogućnosti mogu pomoći uplatom na račun Crvenog krsta Bijeljina na broj računa: 567-343-27000119-81 kod Atos banke, a humanitarna akcija trajaće do petka, 19. januara.

Ocu i sinu iz Bijeljine izgorjela kuća – Finansijska sredstva je moguće uplatiti na račun GO Crveni krst u Bijeljini (foto)

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име