MINISTAR ĆORIĆ: RAZMATRAMO TRI RJEŠENjA KAKO DA TESLIĆ IZAĐE NA AUTO-PUT

Datum:

Share post:

Razmatramo tri moguća rješenja kako bi i Teslić izašao na auto-put, poručio je danas ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić.

„Postoje tri varijante da Teslić izađe na auto-put i Teslić će morati imati rješenje koje će ih približiti auto-putu i Koridoru 5 C. Razmatramo tri moguća rješenja i kada budemo uradili idejno rješenje i projekat vidjećemo koje je najbolje i najpovoljnije za sam Teslić“, rekao je Ćorić.

On je rekao da će se konačna odluka donijeti u saradnji sa građanima Teslića.

„Siguran sam da idemo u tom pravcu. Teslić neće ostati u nekom zapećku i Teslić će sigurno biti na auto-putu“, zaključio je resorni ministar.

Ministar Ćorić je govorio o Tesliću tokom predstavljanja idejnog rješenja projekta izgradnje saobraćajne petlje koja će spajati opštinu Stanare i grad Derventu sa auto-putem “”9. januar”, što će unaprijediti privredni razvoj ovog kraja.

Ćorić je rekao da će u oktobru biti raspisan tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije. Istakavši značaj izgradnje ove petlje, Ćorić je naveo da će „Ministarstvo i država finansirati još pet kilometara pristupnih saobraćajnica sa obje strane“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...