Milunović i Kaurin na sastanku IO SP u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

Na večerašnjem sastanku Gradskog Izvršnog odbora Socijalističke partije u Bijeljini, prisustvovali su visoki članovi stranke, uključujući predsjednika Izvršnog odbora Duška Milunovića, člana Izvršnog odbora Blaška Kaurina te potpredsjednika Socijalističke partije Nedeljka Jovića.

Sastanak je bio prilika za razgovor o trenutnim političkim zbivanjima, planovima stranke za budućnost te razmjenu mišljenja o važnim pitanjima u lokalnom i širem kontekstu.

-Njihovo prisustvo dodatno je naglasilo važnost i angažman Socijalističke partije u političkom životu Bijeljine, te je sastanak predstavljao priliku za konstruktivni dijalog i usklađivanje strateških smjernica stranke. Ovo okupljanje članova stranke simbolizuje posvećenost Socijalističke partije izgradnji održive političke platforme i jačanju veza s lokalnom zajednicom, saopšteno je iz SP.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: prvisrpski.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Novogodišnji koncert Muzičke radionice ”Čarolija” iz Bijeljine (foto)

Saopštenje za javnost UG ’’Muzički umjetnici Semberije’’ prenosimo u cjelosti: 12. decembra 2023. godine održaće se Novogodišnji koncert Muzičke...

MILIČEVIĆ: Nedopustivo je izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja

Apsolutno je nedopustivo izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja jer to znači amnestiju od kriminala, korupcije...

AMBER ALERT pred PS BiH: U slučaju NESTANKA DJETETA slijedi mobilizacija cjelokupne javnosti

Bosna i Hercegovina još uvijek nema Amber alert sistem koji koriste brojne zemlje svijeta, pa i Srbija i...

Kunić na lovački način

Sastojci 1 kunić 50 ml ulja Za rasol 300 ml vinskog sirćeta 1 kašičica borovnica 1 kašičica klinčića 2...