MILOVANOVIĆ: Zar Petrović koji je “glumac i lažov“ da priča o Đurđeviću! (foto)

Datum:

Share post:

Društvene mreže su se u proteklih nepunih 24 sata usijale od saopštenja i objava lokalnih, bijeljinskih funkcionera.

Sve je počelo objavom gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića, nastavilo odgovorom Aleksandra Đurđevića predsjednika Skupštine Grada Bijeljina, dopunom od strane savjetnika gradonačelnika Bijeljine Radoslava Ostojića, a na sve se na kraju nadovezao i predsjednik bijeljinskog SNSD Miroslav Milovanović.

Naime, juče, (subota, 28. januar 2023.) javnosti se obratio gradonačelnik Bijeljine Ljubiše Petrovića putem svog FB naloga gdje je iznio niz kritika na dosadašnji rad predsjednika Skupštine Grada Bijeljina Aleksandra Đurđevića.

PETROVIĆ: Predsjednik Skupštine više puta do sada pokazao elementarno nepoznavanje prava

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević je takođe preko svog FB naloga odgovorio Petroviću i demantovao sve navode i kritike koje su mu upućene od strane gradonačelnika Bijeljine.

ĐURĐEVIĆ: Gradonačelnik Bijeljine nastavlja da sa pozicije prvog čovjeka grada sije mržnju i podjele, umjesto da objedinjuje

Nedugo zatim putem svog Twiter naloga reagovao je i predsjednik bijeljinskog SNSD Miroslav Milovanović.

Tom prilikom Milovanović je napisao: “On priča o Đurđeviću, on koji je:

1.Napustio SDS i sa dr Zlatkom osnovao PUS

2.Izdao Zlatka, napustio PUS pa postao nezavisan odbornik, zatim

3.Vratio se u SDS

4.Onda sa Mićom otišao u SDSS

5.Na kraju se opet se vratio u SDS.

Glumac i lažov“, završio je Twit Milovanović.

Takođe juče, (subota, 28. januar 2023.) javnosti se obratio i savjetnik gradonačelnika Bijeljine Radoslav Ostojić koji je reagovao na izjavu Aleksandra Đurđevića – “Bijeljina već dvije godine tapka u mraku“ izrečenu prlikom Đurđevićevog gostovanja u jutarnjem programu RT RS.

SAOPŠTENJE SAVJETNIKA GRADONAČELNIKA BIJELJINE, RADOSLAVA OSTOJIĆA

Odmah je putem svog Twiter naloga opet reagovao Miroslav Milovanović predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina.

Tom prilikom Milovanović je napisao:

“Ostojiću savjetniče, ako javnosti kojim slučajem predočimo političke biografije posmatrajući vrijeme provedeno u jednoj stranci a zatim brzi prelazak u drugu stranku i tako redom, tvoj šef će biti šampion, ne samo u Bijeljini nego i šire“.

Petrović ne reaguje na Twitove Milovanovića

U četvrtak, (12. januar 2023.) Skupština Grada Bijeljina zaprimila je Inicijativu za opoziv gradonačelnika Bijeljine, podnesenu od strane 25 od 31 odbornika u Skupštini Grada Bijeljina (SNSD, DEMOS, RSS, SP, US, SDS Semberija, SDA, Pokret za Bijeljinu, NPS i DNS).

MILOVANOVIĆ: Priznaj… a mi odustajemo…

Istog dana, (12. januar 2023.) takođe na svom Twiter nalogu oglasio se Miroslav Milovanović.

“Gradonačelniče, imam prijedlog. Prihvati poligraf, dokaži narodu da nisi ono uzeo od pokojnog Miće da napustiš dr Zlatka, a mi odustajemo od opoziva?!”, napisao je Milovanović tada (12. januar 2023.) na svom Twiter nalogu.

MILOVANOVIĆ PETROVIĆU: Prihvati ‘’poligraf’’ Gradonačelniče (foto,video)

 Milovanović je i ranije (07. decembar 2022.) pozivao gradonačelnika Bijeljine na poligraf.

Miroslav Milovanović , predsjednik SNSD Bijeljina je tada na svom Twiter nalogu, (07. decembar 2022.) napisao: “Gradonačelniče ne zamajavaj narod. I dalje sve komentarišeš osim poziva na poligraf koji i dalje važi“.

MILOVANOVIĆ PITA(O) PETROVIĆA: Gradonačelniče, jesi li spreman na POLIGRAF? (foto,video)

Miroslav Milovanović je najnovijim Twitom ponovo izazvao gradonačelnika Petrovića…koji za sada ne reaguje na njegove (Milovanovićeve) objave.

Skupštinska većina predvođena SNSD i okupljena u Koaliciji Dogovor za Bijeljinu najavljuje za početak februara 2023. godine redovnu 19. sjednicu Skupštine Grada Bijeljina na kojoj bi se našla i tačka Dnevnog reda a koja se odnosi na opoziv gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića te najavljujući sledeći korak, a to je održavanje Referenduma o opozivu u drugoj polovini marta 2023. godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RAZVOJNA AGENCIJA BIJELJINA: Za podsticaj razvoja privrede planirano 400.000 KM

Razvojna agencija Bijeljine plasiraće u toku godine 400.000 KM za podsticaj razvoja privrede, navedeno je u programu rada...

BIJELJINA: Sve spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici „Sveti Vračevi“

Sve je spremno za veliko hirurško druženje u Bolnici "Sveti Vračevi" U petak, 31.03.2023. U godini JZU Bolnica "Sveti...

VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA – KUCNUO JE ČAS

GEOTERMALNI IZVORI - BOGATSTVO BIJELJINE - VRIJEME JE DA BOGATSTVO ISKORISTIMO VODOSNABDIJEVANJE ZA SVA SEMBERSKA SELA - KUCNUO JE...

BOLNICA BIJELJINA: BEZ LISTI ČEKANJA KOD KARDIOLOGA (video)

Kardiolozi bijeljinske bolnice dobrovoljno su donijeli odluku da tokom ove sedmice, bez finansijske nadoknade, rade duple smjene kako...