Predsjedništvo Republičke stranke Srpske danas je usvojilo listu kriterijuma koje bi trebalo da ispunjava kandidat za uspješnog gradonačelnika Bijeljine.

Nedugo zatim Miroslav Milovanović visoki funkcioner SNSD je na svom X nalogu napisao: “Jedini koji se uklapa u ove kriterijume je Predrag Jović“!

RSS je danas javnosti predočio sledeće uslove koje  koje bi trebalo da ispunjava kandidat za uspješnog gradonačelnika Bijeljine:

  1. Da ima visoku stručnu spremu i bar 20 godina radnog staža u rukovođenju i menadžerskim poslovima.
  2. Da posjeduje znanje, iskustvo i nesporne rezultate u privredi i oblasti finansija
  3. Da posjeduje znanje, iskustvo i nesporne rezultate u međunarodnim odnosima, ekonomskoj diplomatiji i saradnji sa inostranim institucijama i kompanijama.
  4. Da posjeduje znanje, iskustvo i nesporne rezultate u radu u upravnim organima Bijeljine, da dobro poznaje funkcionisanje gradskih struktura, javnih preduzeća i institucija.
  5. Da je dobar poznavalac razvojnih potencijala grada Bijeljine i da umije da planira i realizuje kapitalne projekte.
  6. Da posjeduje vještine upravljanja u vanrednim situacijama.
  7. Da poznaje, poštuje i štiti ustavna prava, slobode i vrijednosti predstavnika srpskog naroda, i svih drugih građana Bijeljine, Semberije i Republike Srpske.
  8. Da je porodičan čovjek kojeg Bijeljinke i Bijeljinci poznaju i poštuju.

Za Miroslava Milovanovića očito ne postoji dilema i te kriterijume po njemu jedino ispunjava Predrag Jović koji će najvjerovatnije biti kandidat za gradonačelnika Bijeljine ispred SDS Semberija.

Predrag Jović kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Bijeljine!? (foto)

Građani Bijeljine će na kraju 06. oktobra ove godine na Lokalnim izborima odlučiti kome će povjeriti ključeve Grada Bijeljina za naredne četiri godine.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име