Na današnjoj vanrednoj konferenciji za medije GO SNSD Bijeljina, predsjednik GO Miroslav Milovanović rekao je da ne postoje problemi na relaciji SNSD-DEMOS

Kad je u pitanju odnos DEMOS-SNSD, mi smo koalicioni partneri na republičkom nivou, zajednički prethodnih nekoliko mjeseci koordinisano radimo u zaštiti institucija Republike Srpske, tako da u tom smislu u nekoj poziciji Vlade nemamo nikakve probleme. Kad je u pitanju lokalni DEMOS, imamo korektne odnose. Kao što znate, nemamo koalicioni sporazum, prije par mjeseci stavili smo ga AD ACTA, što ne znači da nemamo korektan odnos, jer se mi svi između sebe poznajemo“, rekao je Milovanović.

Kako je rekao, DEMOS je išao sa zvaničnom inicijativom za v.d. direktora Centra za socijalni rad, međutim, po istom pitanju su se obratili i Socijalisti.

„Socijalistička partija Bijeljina, takođe se obratila predsjedniku Skupštine sa istim zahtjevom, navodeći da i oni imaju kadar adekvatan za to mjesto. Imajući u vidu čiljenicu da su ovlaštenja zamjenika direktora ili pomoćnika direktora u Centru za socijalni rad takva da, u slučaju neimenovanja vršioca dužnosti, sama institucija neće biti ugrožena u smislu da ne može neke akte da rješava. Dakle, nikakva problematika, kad su u pitanju nadležnosti Centra za socijalni rad, neće biti vidljiva, jer pomoćnik i zamjenik direktora imaju sva uvlaštenja, kao i direktor. Naravno da bi bilo bolje da smo mi to rješili na Skupštni grada, ali tu, jednostavno, nije postao zvanični dogovor. Kada će do njega doći u narodnom periodu, ja stvarno ne znam, jer se nisam mnogo bavio tim pitanjem“, istakao je Milovanović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име