Miroslav Milovanović

U Bijeljini su juče (14. jun 2023.) pripadnici Policijske uprave Bijeljina uhapsili direktora Agrarnog fonda Bijeljine i odbornika SNSD u Skupštini Grada Bijeljina Zlatana Lazarevića.

Tim povodom Redakcija portala Dešavanja u Bijeljini je kontaktirala Miroslava Milovanovića predsjednika Gradskog odbora SNSD u Bijeljini.

-Stav Gradskog odbora SNSD Bijeljina je da svi funkcioneri trebaju odgovarati za svoj rad koji mora biti usklađen sa svim zakonskim normama, pravilima i propisima i na zakonit način. To važi i za mene, ali i za sve ostale funkcionere pa samim tim i za Zlatana Lazarevića koji je i sam lično takav stav u svojim javnim nastupima iznosio i promovisao, izjavio je za Dešavanja u Bijeljini Miroslav Milovanović predsjednik bijeljinskog SNSD.

-Zlatan Lazarević je moj stranački kolega i prevashodno moj prijatelj. Imamo vrlo slične moralne principe. Uvjeren sam da nije napravio nikakvo krivično djelo kojim je za sebe ili nekog drugog obezbjedio finansijsku ili neku drugu korist, kaže Milovanović.

https://www.atvbl.rs/vijesti/hronika/uhapsen-snsd-ov-zlatan-lazarevic-14-6-2023

-O tome odluku trebaju donijeti nadležni organi, i niko drugi, izričit je Milovanović.

Milovanović dalje za Dešavanja u Bijeljini kaže da zna da je Lazarević bio izložen ogromnim pritiscima velikog broja predsjednika Mjesnih zajednica iz Semberije da se što prije krene sa radovima, odolio je tim pritiscima dok sve formalno pravno nije bilo završeno i spremno za rad, nakon čega je izvođaču radova odobrio da počne sa radovima.

Milovanović naglašava da je urađen veliki posao za semberska sela i zvuči apsurdno da sada Zlatan Lazarević zbog toga treba da odgovara.

-Želim da vjerujem nadležnim organima iako ima jako puno upitnika u svemu ovome. Isto tako očekujem od nadležnih institucija da će nastaviti ili bolje rečeno da će pokrenuti istrage i po drugim prijavama kojih ima jako puno, a po kojim se ništa ne dešava, rekao je Milovanović za Dešavanja u Bijeljini.

Miroslav Milovanović predsjednik SNSD u Bijeljini je na kraju izjavio da apsolutno nema ništa protiv toga da prvi sledeći bude i on, i da je spreman da odgovara ako je kršio zakon, ali naglašava da onda treba da se ’’ide redom’’ ne gledajući ko je ko ili iz koje političke partije, ko je vlast a ko opozicija.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име