Milorad Jovičić SDS Ugljevik: Podsticajima razvijati agrar

Datum:

Share post:

Potrebno je podsticati i  unapređivati ambijent za rad poljoprivrednika i njihovih domaćinstava, poručio je kandidat SDS-a za poslanika Milorad Jovičić iz Ugljevika.

-Nas koji smo davno preuzeli odgovornost za Ugljevik i naša sela i poljoprivrednike vezuje  želja da se više i bolje izgrađuju sela, podstiče agrar, da svi oni koji mukotrpno rade na poljoprivrednim domaćinstvima imaju podršku svih nivoa vlasti, da naša mladost ostane u svom zavičaju, na svom kućnom pragu-rekao je Jovičić.

Oni koji se godinama bave poljoprivrednom proizvodnjom, prema Jovičićevim riječima dobro znaju, da se u lokalnoj vlasti, na čelu sa načelnikom Vasilijem Perićem, i njegovom ekipom, koja njega kao kandidata, svim srcem podrža, uvijek poštovao poljoprivrednik.

-Obećanja koja smo dali uvijek smo ispunjavali. I moramo i hoćemo da držimo riječ. A, da bismo mogli dalje, neophodno je da, kao ozbiljni i odgovorni ljudi, preuzmemo odgovornost i za druge nivoe vlasti. Ne bez razloga, jer znamo više i bolje od onih koji su, sada, na vlasti-podsjetio je Jovičić.

TESTNA REKLAMA

Samo zajedno možemo da budemo bolji, uspješniji, zadovoljniji i ponosni na rad naših poljoprivrednika, istakao je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...

Milan Petrović (SDS) novi potpredsjednik NS RS

Na osnovu Poslovnika o radu Narodne skupštine Republike Srpske  jedno od podpredsjedničkih mjesta NS RS pripada najvećoj opozicionoj...

BROD, JEREMIĆ SPS: Hvala prijateljima iz Japana

Direktor Doma zdravlja Brod Igor Jeremić zahvalio je Vladi Japana na donaciji za nabavku rentgen uređaja za potrebe...