Milorad Jovičić SDS Ugljevik: Podsticajima razvijati agrar

Datum:

Share post:

Potrebno je podsticati i  unapređivati ambijent za rad poljoprivrednika i njihovih domaćinstava, poručio je kandidat SDS-a za poslanika Milorad Jovičić iz Ugljevika.

-Nas koji smo davno preuzeli odgovornost za Ugljevik i naša sela i poljoprivrednike vezuje  želja da se više i bolje izgrađuju sela, podstiče agrar, da svi oni koji mukotrpno rade na poljoprivrednim domaćinstvima imaju podršku svih nivoa vlasti, da naša mladost ostane u svom zavičaju, na svom kućnom pragu-rekao je Jovičić.

Oni koji se godinama bave poljoprivrednom proizvodnjom, prema Jovičićevim riječima dobro znaju, da se u lokalnoj vlasti, na čelu sa načelnikom Vasilijem Perićem, i njegovom ekipom, koja njega kao kandidata, svim srcem podrža, uvijek poštovao poljoprivrednik.

-Obećanja koja smo dali uvijek smo ispunjavali. I moramo i hoćemo da držimo riječ. A, da bismo mogli dalje, neophodno je da, kao ozbiljni i odgovorni ljudi, preuzmemo odgovornost i za druge nivoe vlasti. Ne bez razloga, jer znamo više i bolje od onih koji su, sada, na vlasti-podsjetio je Jovičić.

TESTNA REKLAMA

Samo zajedno možemo da budemo bolji, uspješniji, zadovoljniji i ponosni na rad naših poljoprivrednika, istakao je Jovičić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Dodik: Ja hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je večeras u Vlasenici da Republika Srpska ima šansu...

PETROVIĆ: SDS će rasturiti partiju šaha, figure pokreće narod

-Srpska demokratska stranka, stranka koja će rasturiti partiju šaha u Izbornoj jedinici 6 samo zato jer naše figure...

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate (foto)

SPS Bijeljina: Uvjereni u dobre rezultate. Druženje sa kandidatima SPS u Bijeljini koje je organizovao Gradski odbor Socijalističke partije...

SPS: Selak posjetio bijeljinski „Pass“ (foto)

Predsjednik Socijalističke partije Srpske i narodni poslanik Goran Selak sa delegacijom SPS posjetio je bijeljinsku kompaniju "Pass" gdje...