MILOŠ STEVANOVIĆ: Od DNS-a ćemo napraviti MODERNU, međunarodno PRIZNATU stranku

Datum:

Share post:

Miloš Stevanović, poznati bijeljinski advokat, imenovan je danas za poslovnog direktora DNS-a na republičkom nivou. "Danas sa radošću pristupam Demokratskom narodnom savezu. Obavljaću funkciju poslovnog direktora, a moj doprinos će biti vezan za međunarodne odnose", istakao je Stevanović.

"Već neko vrijeme sam u razgovorima sa predsjednikom DNS-a, gospodinom Nešićem i moram da izrazim zadovoljstvo što smo našli zajedničke imenitelje za budućnost Republike Srpske, kao i za ono što je meni posebno važno, a to je za budućnost DNS-a." rekao je Stevanović.

On je naveo da će za nekoliko dana DNS ostvariti intenzivnu međunarodnu saradnju, prije svega sa partnerima u Srbiji, ali i sa partnerima u inostranstvu.

"Želimo da od ove stranke napravimo međunarono priznatu i modernu stranku, i da neke ideje koje su na zapadu u strankama sličnog razmišljanja, budu primjenjene i ovdje, da to zajednički dalje gradimo." rekao je Stevanović novinarima.
Diko Cvjetinović, predsjednik gradskog odbora stranke istakao je da su danas dobili još jednog kvalitetnog člana, dobro poznato ime u Bijeljini i Republici Srpskoj, koji će svojim kvalitetima i energijom doprinijeti još većem rastu DNS-a.

Cvjetinović je podsjetio da je DNS prošao kroz turbulentan period, ali da su uspjeli da stabilizuju i ojačaju stranku.
"Svakim danom pristižu nam novi članovi tako da vjerujemo da ćemo na predstojećim izborima ostvariti dobar rezultat i učestvovati u lokalnoj vlasti, a samim tim raditi na rješavanju problema građana Semberije i Republike Srpske, istakao je predsjednik gradskog odbora DNS-a.

Predsjednik DNS-a, Nenad Nešić, rekao je da je u Stevanoviću prepoznat čovjek koji bi mogao da obavlja funkciju na koju je imenovan.

On je najavio da će im na području Bijeljine u narednom periodu pristupiti još "zvučnih imena", koji će biti okosnica daljeg razvoja Republike Srpske.

TESTNA REKLAMA

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Bijeljina Danas

Izvor: www.bijeljina.org

Novi komentar

Komentara

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PROMOTIVNI FILM O OPŠTINI – “Lopare majevička oaza“ (video)

Ove godine o opštini Lopare je snimljen promotivni film pod nazivom „Lopare majevička oaza“. Načelnik opštine Lopare Rado Savić...

U OBUDOVCU KOD ŠAMCA ODRŽANA TRADICIONALNA DESETA „KOTLIĆIJADA“

U Obudovcu na „Jekića jezerima“ održana je tradicionalna deseta „Kotlićijada“, gdje su u spremanju vrsnih i ukusnih kotlića...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: NEMOJTE NAM OTIMATI POBJEDU

Ekipa Zvijezde 09 odigrala je neriješeno 1:1 sa ekipom Kozare, a nakon meča vidno ljut i izrevoltiran sudijskom...

Da pređemo na TI – ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: “Istina je negdje između“ (video)

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina, Aleksandar Đurđević, bio je gost emisije “Da pređemo na TI”. Đurđević je za portal...