Miloš Stanišić – mlad i uspješan i važi za ''najzgodnijeg političara u Srpskoj''

Datum:

Share post:

Miloš Stanišić (27), političar i menadžer iz Bijeljine, ipak, ima jednu “manu”.

Iako je tek počeo političku karijeru, kao odbornik u Bijeljini, zbog atraktivnih fotografija na Instagramu mediji su ga ekspresno promovisali u “najzgodnijeg političara u regionu”.

Ali, djevojke koje ga na društvenim mrežama prate u stopu moraju se suočiti sa činjenicom da je Miloš – srećno oženjen.

– Svoju suprugu Milenu upoznao sam u Beogradu, dok sam bio na studijama na Vojnoj akademiji. Studentska ljubav krunisana je brakom prošle godine i od tada Milena radi s nama. U menadžmentu naše porodične firme “Etno selo Stanišići” ona je zadužena za marketing – kaže Miloš.

TESTNA REKLAMA

Milena je iz Leskovca, pa je, logično, čim se pridružila novoj porodici i zauzela svoje mjesto u porodičnoj firmi, prvo “testirala” roštilj, koji gostima nude restorani etno sela.

– Njena ocjena je “može proći”! Dakle, nismo pali na ispitu – kaže u šali Miloš.

Na ispitu je, takoreći svakog dana, i njihov brak, jer atraktivnog mladog političara često “opkoljavaju” zgodne djevojke. Ali, Miloš odoljeva iskušenjima.

Porodica i porodične vrijednosti njemu su na prvom mjestu, a Milena je jedna, jedina i nezamjenjiva.

Miloš Stanišić nema mnogo godina, ali ima zanimljivu biografiju. Po zanimanju je “menadžer u odbrani” i to je zvanje stekao na Vojnoj akademiji u Beogradu.

Pet godina je, kao mlad oficir, služio u Vojsci Srbije, a potom se vratio kući.

– Zajedno sa ocem i majkom rukovodim porodičnom firmom. Da je lako, nije. Nakon dvije poplave, zadesila nas je, kao i druge ugostitelje, korona kriza. Promet i prihodi smanjeni su nam za skoro 70 odsto, ali smo ipak uspjeli da sačuvamo sva radna mjesta. Nismo otpustili nijednog radnika i ponosni smo na to – kaže Miloš.

Kaže da je korona pandemija za firmu bila gora od poplava i da je, u takvim uslovima, najveći izazov opstati na tržištu.

Miloš se uspješno bori i na tržištu političkih ideja. Na posljednjim lokalnim izborima osvojio je odbornički mandat u Skupštini Grada Bijeljina, da bi, nakon toga, u januaru bio jednoglasno izabran za predsjednika Gradskog odbora DNS.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

GRADONAČELNIK Bijeljine ODBIO da se pozdravi sa ministrom Pašalićem u rodnom Crnjelovu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, zajedno sa ministrom komunikacija i transporta BiH, Vojinom Mitrovićem i...

Premijer Srpske pozitivan na korona virus

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković pozitivan je na virus korona (SARS-CoV-2). Premijer Višković ima blage simptome virusa i...

Donijeta odluka o usvajanju i provođenju Plana integriteta u Osnovnom sudu u Bijeljini

Na osnovu Smjernica za izradu i provođenje plana integriteta u pravosudnim institucijama Bosne i Hercegovine, koje je usvojio...

Večeras Pantelinsko duhovno veče u Bijeljini

U okviru tradicionalne manifestacije Pantelinski dani, u ponedeljak 8. avgusta, u 20 časova, u velikoj sali Centra za...