MILIČEVIĆ: Svim hrabrim borcima želim srećnu krsnu slavu

Datum:

Share post:

Boračkoj organizaciji, našim hrabrim borcima, posebno onim koji su dali dio sebe za Republiku Srpsku i porodicama onih koji su dali svoj život za budućnost i slobodu našeg naroda, želim srećnu krsnu slavu Svetog velikomučenika Dimitrija – Mitrovdan.

Sabornost srpskog naroda s kraja dvadesetog vijeka, politička vizija prvaka Srpske demokratske stranke, organizacija Vojske Republike Srpske i posebno hrabrost naših vojnika izvojevali su najveću pobjedu srpskom narodu u dvadesetom vijeku, a to je stvaranje Republike Srpske.

Dužnost svih nas koji djelujemo javno, a posebno onih koji su zaduženi da se bore za prava boraca i čuvaju sjećanja tog perioda kroz Boračku organizaciju Republike Srpske je da sačuvamo dostojanstvo onih koji su s puškom u ruci odbranili pravo na postojanje Republike Srpske.

Moramo učiniti sve da se status borca cijeni i poštuje, da naši borci i njihove porodice dobiju svoja prava, mogućnost da rade, da se liječe i da u svojoj Republici Srpskoj koju su stvarali konačno žive normalno.

Posebne čestitke upućujem mojim hrabrim saborcima iz Teslićke brigade sa kojima sam od prvog do posljednjeg ratnog dana dijelio sudbinu tog teškog vremena. Samo oni koji su i sami bili borci mogu shvatiti njihove potrebe i cijeniti žrtvu koju su podnijeli.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ: Nedopustivo je izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja

Apsolutno je nedopustivo izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja jer to znači amnestiju od kriminala, korupcije...

AMBER ALERT pred PS BiH: U slučaju NESTANKA DJETETA slijedi mobilizacija cjelokupne javnosti

Bosna i Hercegovina još uvijek nema Amber alert sistem koji koriste brojne zemlje svijeta, pa i Srbija i...

Kunić na lovački način

Sastojci 1 kunić 50 ml ulja Za rasol 300 ml vinskog sirćeta 1 kašičica borovnica 1 kašičica klinčića 2...

SPC slavi Svetog Jakova Persijanca

Na današnji dan crkva slavi Svetog Jakova Persijanca, hrišćanskog mučenika i svetitelja koji je živeo u 5. veku. Pravoslavni...