Aktuelni načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević biće kandidat SDS-a za prvog čovjeka Šamca i u oktobru 2024. godine, odluka je Opštinskog odbora SDS Šamac.

Podrškom SDS, Opštinskog odbora i svih Mjesnih odbora SDS Šamac Đorđe Milićević je jednoglasno kandidovan za načelnika opštine Šamac na predstojećim lokalnim izborima.

-Kao i do sada, moj najveći saveznik su ljudi, koji su sve ove godine pružanjem podrške prepoznali moja nastojanja da budem načelnik svih građana i pokazali da su moj najveći pokretač i snaga, što je dovelo do svih rezultata rada koji su iza nas. Sa narodom u koaliciji do konačne pobjede, rekao je nakon potvrđene kandidature Đorđe Milićević.

predstavljanju kandidature našeg Đorđa Milićevića prisustovali su predsjednik Srpske demokratske stranke Milan Miličević, predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić, predsjednik Glavnog odbora SDS Jovica Radulović te načelnik opštine Brod Zoran Vidić.

Istaknuta je opredjeljenost svih političkih stranaka opozicije u Republici Srpskoj kandidaturi Đorđa Milićevića kao i sigurnost u pobjedu Đorđa Milićevića i liste Srpske demokratske stranke.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име