MILIČEVIĆ, SDS: Režim će na pokušaju opoziva gradonačelnika Bijeljine SLOMITI ZUBE kao 2019. u Tesliću

Datum:

Share post:

Najave pokretanja procedure opoziva Ljubiše Petrovića, mladog i energičnog gradonačelnika Bijeljine, poruka su narodu Republike Srpske da se jednoumna vlast ne može pomiriti sa činjenicom da postoje izabrani predstavnici naroda koji su sve suprotno od onoga što predstavlja režim, rekao je Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke.

Miličević kaže da oni ne pokreću proceduru opoziva zbog brige za narod i želje za boljitkom, već upravo iz razloga što žele da ugase svaki glas, svaki pokušaj suprotstavljanja njihovoj politici pustošenja države, političke i svake druge korupcije i kriminala.

„Gradonačelnik Ljubiša Petrović je napravio veliku  pobjedu na lokalnim izborima prije 2 godine protiv udruženih režimskih stranaka a potvrdio je na proteklim izborima osvojivši uvjerljivo  poslanički mandat. Za dvije godine obavljanja gradonačelničke dužnosti ne samo da je opravdao povjerenje građana, već njegova popularnost još više raste jer on predstavlja čast, poštenje, marljivost, odgovornost prema građanima i brigu za svakog  čovjeka“, istakao je Miličević.

Kaže da nasuprot tome, autokratska vlast bira nove ministre u Vladu RS koji su nestručni, nekompetentni, sa sumnjivim diplomama i titulama, nesposobni za resore koje treba da vode, koji su pravosnažno osuđivani.

Zbog toga će, poručuje Miličević, režim na pokušaju opoziva Gradonačelnika Ljubiše Petrovića slomiti zube.

„Pokušajte i proći ćete isto onako kako ste prošli u Tesliću u martu 2019. Dočekaće vas hiljade ljudi organizovanih i spremnih da zaštite volju građana Bijeljine kojima je dosta vaše bahatosti ,vaših laži i poniženja. A kad vam opoziv ne uspije zahtijevaćemo od vas da raspustite Skupštinu grada Bijeljine a ako to ne učinite primoraćemo vas da to učinite. I nećemo odustati“, kazao je Miličević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture (foto, video)

U Bijeljini je danas otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2024“. Sajam ove godine okuplja 88...

LOPARE: Predstavljen projekat promocije poljoprivrednih potencijala Opštine (foto)

Prezentacija projekta pod nazivom „Promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala opštine Lopare“, koji realizuje Turistička organizacija opštine Lopare, u...

STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prokomentarisao je, formiranje pokreta "Svojim putem", na čijem čelu će biti Igor Radojičić, bivši...

BIJELJINA: Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva (foto)

Fudbaleru Zvijezde 09 Salimanu Kayodeu ponude na stolu iz zemlje i inostranstva Fudbaleri Zvijezde 09 juče su zabilježili veoma...