Predsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Milan Miličević dao je punu podršku načelniku opštine Radu Saviću, koji je i kandidat SDS-a za načelnika opštine, ističući da je Savić jedan od najboljih načelnika u Republici Srpskoj i da je SDS ponosna na njegov rad.

“I SDS i Predsjedništvo, i ja lično, stojimo iza Rade Savića i njegovog tima u Loparama. Posebno našu podršku ima u borbi protiv otvaranja rudnika litijuma i želji da ova majevička opština ostane ono po čemu je prepoznatljiva – sredina koja napreduje radeći na zdravim razvojnim projektima, brine o zdravlju ljudi i okoline, i koristi potencijale za razvoj turizma, poljoprivrede i privrede na zdravim osnovama“, poručio je predsjednik SDS Milan Miličević.

On itiče da je uvjeren da će Savić i SDS u Loparama ostvariti ubjedljivu pobjedu, kao što su to činili i na svim prethodnim izborima.

“Porazićemo SNSD koji Lopare gleda kao plijen iz kojeg će napuniti džepove, a tako će proći i oni koji su od SDS-a kupili samo funkcije i sada raznim podvalama nastoje unijeti pometnju u izborni proces. Ne bore se oni za narod niti protiv litijuma, nego im je litijum sredstvo da ostvare lične ambicije i interese. Znam da Lopare znaju ko je ko i da će pobijediti volja naroda – a to su Rado Savić i SDS na koje smo svi u SDS ponosni i iza kojih stojimo“, naglasio je predsjednik SDS Milan Miličević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име