Isti dan kada su sastančile delegacije SDS i PDP, predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić objavila je da je razgovarala sa predsjednikom SDS Milanom Miličevićem.

-Prijatan razgovor sa dr Milanom Miličevićem i dogovor oko sastanka koji će biti održan uskoro između delegacija Srpske demokratske stranke i Narodnog fronta – objavila je Trivićena na Fejsbuku.

Susret prestavlja očigledno otopljavanje odnosa zmeđu Trivićeve i Miličevića, koji su zategnuti nakon što je nekadašnji poslanik SDS Aleksandar Trninić u maju 2023. prešao u NF.

Podsjećamo, prije nego što je Trninić stigao da napusti i redove NF, Miličević je otvorenije nego ikada kritikovao Trivićevu.

-Dan prije održavanja Skupštine Narodnog fronta objaviti prelijetanje narodnog poslanika SDS u NF je jasna poruka Jelene Trivić Srpskoj demokratskoj stranci… Na neke ranije prelaske iz SDS sam ostao suzdržan i strpljiv ali je sada crvena linija pređena. SDS i ja lično smo pružili Jeleni Trivić, kao zajedničkom opozicionom kandidatu za predsjednika Republike Srpske, jasnu, iskrenu i maksimalnu podršku širom RS. Njenu kampanju je iznijela SDS uz podršku PDP i Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića, ali svi znaju da te kampanje bez SDS ne bi moglo uopšte biti – saopštio je Miličević 22. Maja 2023.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име