MILIČEVIĆ O KLEVETI: Sloboda se ne može ugušiti i ona će ponovo zavladati Republikom Srpskom

Datum:

Share post:

Današnje potpisivanje ukaza o proglašenju Zakona o kriminalizaciji klevete, posljednji je stadijum u procesu totalitarizacije Republike Srpske i stvaranja diktature u kojoj se nameće jednoumlje, kaže Milan Miličević, predsjednik SDS.

Kriminalizacija klevete je najbolji pokazatelj straha i opasnosti koju vlast osjeća jer je itekako svjesna katastrofalnog stanja u Republici Srpskoj i negativnog raspoloženja koje vlada u narodu.

Strah od promjene vlasti u njihovim redovima je sveprisutan.

Iako svjestan svega, smatrao sam sve do sada da će preovladati razum i da do potpisivanja ovog diktatorskog zakona ipak neće doći. Nažalost, očigledno da je razum u redovima vlasti već odavno misaona imenica i umjesto da koračamo naprijed, vlast je odlučila da nas vrati u najmračnije periode evropske istorije.

Ovim zakonom vođa sebi omogućava da govori šta poželi, optužuje i zatvara slobodnomisleće ljude i medije, ali će isto tako, u maniru zadnje kukavice, pokušati da zabrani da istina o njemu, kriminalnim radnjama, malverzacijama vlasti i njihovih satelita izađe na vidjelo.

Srpski narod je od svog postanka nosio oreol slobodarskog, a u istoriji se borio i protiv mnogo većih i opasnijih izazova. Srpska demokratska stranka, po cijenu institucionalnog progona od strane diktatorske vlasti, nikada neće prestati da govori istinu jer je sloboda govora jedan od osnovnih ideoloških stubova Srpske demokratske stranke i to će i ostati.

Sloboda se ne može ugušiti i ona će ponovo zavladati Republikom Srpskom.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Zvijezda 09 pobjednik u Laktašima

Gosti iz Semberije su konačno prekinuli niz poraza. U Premijer ligi im ne cvjetaju ruže, ali su u...

BIJELJINA: Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske

Radnik izbacio Borac iz Kupa Republike Srpske Fudbaleri Borca neće imati priliku da odbrane trofej Kupa "Dr Milan Jelić"...

Korisnici Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini organizovali priredbu povodom Dječije nedjelje (foto)

Tradicionalno, prve sedmice oktobra, djeca iz Dnevnog centra za djecu u riziku Centra za socijalni rad Bijeljina, obilježavaju...

BOSIĆ, SDS: Odbijanje Zakona o PDV je neviđen izraz bahatosti

Mladen Bosić, delegat u Domu naroda, govoreći o stavu SNSD-a i neusvajanju Zakona o podizanju limita za ulazak...