Miličević nakon sastanka o ataku na imovinu Republike Srpske: SDS jeste opozicija vlasti, ali nikad neće biti opozicija Republici Srpskoj!

Datum:

Share post:

SDS i ja lično jesmo opozicija vlasti po mnogim pitanjima, ali nikad nećemo biti opozicija Republici Srpskoj. U tom kontekstu će i Predsjedništvo SDS razmotriti ovaj dokument i odlučiti o daljim koracima, istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke dr Milan Miličević nakon sastanka u Palati Republike.

„Kao državotvorna stranka, imamo obavezu voditi nacionalno odgovornu politiku. Ako bismo počeli pričati o stvarima koje Srpska demokratska stranka zamjera ovoj vlasti, a ima ih na hiljade, ostali bismo do ujutro na ovoj pres konferenciji. Našu opozicionu politiku namjeravamo voditi i dalje, to je sigurno, ali nećemo bježati od odgovornosti za nacionalna pitanja“, poručio je Miličević.

On kaže da je, cijeneći značaj teme o državnoj imovini, Predsjednišptvo Srpske demokratske stranke donijelo odluku da danas učestvuje na sastanku.

„Postoji 1001 pitanje po kome se ne bih složio sa prisutnima na današnjem sastanku ali po pitanju nadstranačkih pitanja važnih za interese Republike Srpske a to pitanje državne imovine sigurno jeste, mislim da konstruktivno mogu da doprinesem da Republika Srpska da snažan odgovor na pokušaj otimanja imovine u našem vlastištvu. Ono što čini „dobro u javnoj upotrebi“ čini temelj za dalji razvoj Republike Srpske. Ukoliko to ne budemo jasno rekli , postavlja se pitanje svega drugog i šta nas dalje čeka.“, zaključio je Miličević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MILIČEVIĆ POTVRDIO: Američke (OFAC) sankcije ugasile račun SDS – naćemo rješenje

Jedini račun Srpske demokratske stranke preko kojeg je ova partija funkcionisala zbog sankcija je danas ugašen, čime je...

ZVANIČNO: Novi direktor “Elektro Bijeljine” Miograd Peranović (foto)

Na sjednici Nadzornog odbora koja je počela danas (petak, 29. mart 2024. godine) i koja je još u...

Juniori KMF ”Radnik MD Shop” pobjedama i stopama svojih starijih kolega

U 12. kolu Premijer futsal lige BiH, uzrast U-19, juniori KMF ’’Radnik MD Shop’’su gostovali u Brčkom, te...

DODIK VUKANOVIĆU: “Treba mi dati orden kakvu budalu trpim čitav dan – idiota koji se zove Vukanović, budaletinu jednu tešku – Ti si jedna...

Narodna skupština Republike Srpske kasno noćas je usvojila Nacrt izbornog zakona Republike Srpske, ali rasprava koja se vodila...