MILIĆ, SNSD: Bolesne ambicije za vlašću kandidata opozicije

Datum:

Share post:

Članovi, aktivisti i simpatizeri SNSD-a, ali i ogromna većina građana Bijeljine i cijele Republike Srpske sa pravom glasa rekli su svoje na izborima održanim 02. oktobra ove godine, a to je ubjedljiva pobjeda kandidata SNSD-a na sva četiri nivoa zajedno sa koalicionim partnerima, što se nakon dvadesetpetodnevne sage konačno potvrdilo i odlukom CIK-a.

Bolesne ambicije za vlašću kandidata opozicije za pojedinačne funkcije i njihovih stranačkih prvaka i pored CIK-e koja je izabrana bez konkursa, pa zatim flagrantnog kršenja izbornog zakona pod prititskom upravo opozicije, potpomognuti pojedinim medijima koji su sve to „začinili“ svojim objavama i tako samo dodatno rasplamsavali njihove ambicije, nisu urodile plodom.

Upravo CIK u koju su polagali sve nade, ubijedivši sebe, pa valjda time misleći da su ubijedili i građane Republike Srpske i šire, juče su se donošenjem odluke o proglašenju preliminarnih rezultata bolesne ambicije pojedinaca iz opozicije raspršile kao mjehur od sapunice.

Proteklih dvadesetpet dana građanima RepublikeSrpske i regiona ispiran je mozak o navodnoj krađi, korupciji, prevari i čemu sve još ne. Konačno saga je završena. Stavlja se tačka na do sada najtransparentnije održane izbore u BiH i Republici Srpskoj prema ocjenama OSCE-a i međunarodnih zvaničnika.

TESTNA REKLAMA

Rukovodstvo SNSD-a, njeno članstvo i simpatizeri za svo to vrijeme ponašali su se savjesno, odgovorno i potpuno mirno čekali reztultate ponovnog i tzv. kontrolnog prebrojavanja uvjereni u svoju ubjedljivu pobjedu. Ponašanje opozicije u proteklim danima bilo je na granici normalnog, a pritiscima i svakojakim kvalifikacijama izbornih pobjednika pokušai su prekrajanje izborne volje naroda.

Na njihovu žalost to im nije pošlo za rukom, a naročito petorki koji se još uvijek ne miri sa činjenicom da su izborni gubitnici i da je to konačno potvrdio i CIK.

Poslije svega samo je petrka izašla u javnost i ostala kod svojih ranijih stavova, ne želeći čestitati ubjedljivo boljem od sebe Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović i SNSD-u.

Od takvih političara ne može se ništa ni bolje ni više očekivati, niti očekujemo.

Bez programa raštimovani po svim šavovima, sa prevelikom sujetom i mržnjom, sa izlizanim političkim floskulama u pokušaju na jeftin način da prevare narod i neviđenim pritiskom na CIK da ispunjava njihove nerealne želje ništa više nisu mogli ni očekivati. Pokazalo se po ko zna koji put, ko drugom jamu kopa, sam u nju upada.

Takvom svojom odlukom narodu Republike Srpske, ali i šire pokazali su svoje pravo lice i sasvim izvjesno zapečatili svoju dalju političku karijeru i sudbinu.

Tačka na njihove bolesne želje je stavljena, mi se okrećemo svakodnevnom životu i obavezama gradnje i jačanja institucija, konstituisanju zakonodavne i izvršne vlasti, te očuvanja i jačanja stabilnosti Republike Srpske na čelu sa njenim predsjednikom Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović srpskim članom Predsjedništva BiH.

Zadovoljni našom pobjedom na sva četiri nivoa i veličanstvenim do sada najvećim skupom naroda u Republici Srpskoj svim našim članovima, aktivistima, simpatizerima, kolaicionim partnerima i svim građanima koji su dali svoj glas i povjerenje SNSD-u i našim kandidatima upućujem veliku zahvalnost.

Istovremeno koristim se prilikom da pozovem sve ljude dobre volje, sve građane Republike Srpske bez obzira na političku, vjersku ili nacionalnu pripadnost na okupljanje oko institucija Republike Srpske i tako jedinstveni nastavimo njenu dalju izgradnju i jačanje stabilnosti čime obezbeđujemo trajno postojanje naše otadžbine u miru i slobodi poželjnom za život i rad svih nas i naše djece u budućnosti.  

                                    Mladen Milić, član Glavnog odbora SNSD-a i šef GrIŠ-a Bijeljina

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

KVARTET NAPUSTIO RADNIK IZ BIJELJINE

FK Radnik iz Bijeljine polako sklapa igračku križaljku za drugi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske. Nakon što...

„Premijer mi nije rekao NE“ Šta RANKA MIŠIĆ traži od Viškovića i koju mu nježnost ne može oprostiti

Sistem po kojem će se odrediti najniža plata za svako radno mjesto i zanimanje, te reforma Ministarstva rada...

Prijedlogom Gradonačelnika Bijeljine nesaglediva šteta vakufima! Islamska zajednica snažno posvećena zaštiti vakufa

Na sjednici Skupštine Grada Bijeljina nedavno je na prijedlog gradonačelnika Ljubiše Petrovića na razmatranje stavljena Odluka koja bi...

Ulazak u Savjet ministara je kocka za opoziciju

Da li je moguća repriza: Ulazak u Savjet ministara je kocka za opoziciju Pokušaji opozicije u Republici Srpskoj da...