MILIĆ: NATO trupe u Brčkom kada Zvizdić bude komandant alijanse, dakle nikada

Datum:

Share post:

Raspoređivanje NATO trupa u Brčko distriktu može se desiti jedino kada Denis Zvizdić bude komandant te alijanse, a pošto se to neće nikada dogoditi, od njegovih najava nema ništa, poručio je predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić.

Reagujući na najavu predsjedavajućeg Predstavničkog doma BiH Denisa Zvizdića o raspoređivanju NATO trupa u Distriktu, Milić je podsjetio da je “svojevremeno u jeku globalne krize, kada je počeo rusko-ukrajinski sukob, isto tako po pozivu iz Sarajeva, jedna zvanična delegacija zapadne vojne alijanse iz Brisela na čelu sa zamjenikom komandanta boravila u Brčkom”.

“S njima sam razgovarao i tada su iz NATO saveza konstatovali da nemaju pojma šta bi njihove trupe radile u Brčkom, osim da možda rastjeraju potencijalne investitore i svjedočile tome kako je ovo samo jedna neodrživa zemlja”, rekao je Milić Srni.

Dakle, naglašava Milić, Zvizdić spominje nešto što se neće desiti. “To ima toliko izgleda da se desi u Brčkom koliko i on ima šansi da bude komandant NATO-a”, zaključio je Milić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Dnevni horoskop za 16. april

POVEZANE VIJESTI

Dnevni horoskop za 16. april

Ovan POSAO: Imate osećaj da nećete imati dovoljno energije da izgurate celu nedelju, ali to vam se samo čini, drugi...

PET MAGAZIN: Većina mačića gleda na svoje vlasnike kao na roditelje

Mačići pokazuju stil vezivanja sličan ljudskim bebama i vide svoje vlasnike kao roditelje, kaže jedna studija. Istraživači sa Državnog...

Ove riječi nikada ne biste trebali guglati, slike vam neće lako izaći iz glave

Google je svakako praktično rješenje za pretragu sadržaja. Bilo da trebate guglati gdje ste već vidjeli tog glumca...

Treslo se tlo: Zemljotres jačine 3,5 stepena po Rihteru POGODIO GRČKU

Zemljotres jačine 3,5 stepena po Rihteru pogodio je jutros Grčku. Epicentar je bio na Kritu na dubini od 106 kilometara. S obzirom...