Milenko Zupur, poznatiji kao Cico Globus, uspješni bijeljinski privrednik sa četiri decenije iskustva, kaže da naša gradska vlast mora da sarađuje sa narodom, počevši od poljoprivrednika, zanatlija, pa do vlasnika i direktora velikih kompanija i preduzeća.

Zupur, koji je kandidat za odbornika na listi SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima, naglašava da je tu odluku donio vođen željom da podijeli svoje znanje, iskustvo i sposobnosti kako bi dao doprinos boljem funkcionisanju institucija u našem gradu. 

„Želim da naglasim da će rezultati moga rada odmah biti vidljivi i da neke stvari, odnosno svoj doprinos razvijanju grada, ja već radim 20 godina unazad, u mojoj lokalnoj zajednici“, ističe Zupur u izjavi za InfoBijeljinu. 

Nažalost, kako on ističe, u Bijeljini imamo mnogo nedostataka i u zakonodavnoj i u izvršnoj vlasti

„Iz toga razloga smatram da imamo dosta posla pred nama, govoreći o našoj stranci. Potrebna nam je mnogo bolja veza između republičke i gradske vlasti, a odmah zatim i bolja veza gradske vlasti sa privrednicima i preduzetnicima. Ovo vam govorim kao privrednik sa 40 godina iskustva i kao političar sa malo manje iskustva“, poručuje Zupur

Ovaj nadaleko poznati privrednik otkrio je i recept za sve one koji bi željeli da se uspješno bave biznisom. 

„Moj savjet, kako mladima, tako i iskusnim preduzetnicima je kratak i jasan – rad, rad i samo rad. Ideje će vam se rađati, novčana sredstva za ulaganje ćete na neki način obezbijediti, ali ono bez čega ništa od toga ne vrijedi – jeste marljiv rad i istrajnost u vašem radu. Ako vas na sve to i malo sreća prati, onda imate velike šanse da uspijete“, naglašava Zupur.

Dešavanjau Bijeljini
Izvor: infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име