MILENKO MITROVIĆ: Zalažemo se da Bijeljina bude jedan od tri sjedišta RS

Datum:

Share post:

Koalicija Pokret za Bijeljinu – NDP – Prva SDS u Popovima posjetila je porodicu Knežević, gdje su iskoristili priliku da pozovu građane da na predstojećim lokalnim izborima podrže svog sugrađanina Mirka Kneževića koji je direktni potomak porodice kneza Ivana Kneževića.


 
„Naša koalicija se zalaže da naš grad postane jedan od tri sjedišta Republike Srpske, zajedno sa Banja Lukom i Istočnim Sarajevom. Pored toga, da najmanje dva ministarstva imaju sjedište u Semberiji, Protiv jedinstva u Srpskoj i protiv ujedinjavanja svih partija u gradu su samo stranke koje pod tuđim nagovorom rade sve da spriječe ubrzan razvoj i Bijeljine i Srpske“, rekao je predsjednik Pokreta za Bijeljinu Milenko Mitrović.


 

 
Mitrović je Popovljanima poručio da ne nasjedaju na priče o izdaji, niti na napade usmjerene na Pokret za Bijeljinu koje društvenim mrežama šire „neke stranke iz Srpske nošene stranim vjetrovima i pod uticajem nekih službi“.


 
„Mi smo mlada politička partija nastala iz potrebe da postoji stranka koja ima sjedište u Bijeljini i da se u Bijeljini odlučuje o našem gradu. Zajedno sa SDS Semberija koja, takođe, ima sjedište u Bijeljini, možemo mnogo uraditi za Semberiju“, rekao je Mitrović.

TESTNA REKLAMA

Aktuelni Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić istakao je da iza dogovorene koalicije skoro svih političkih partija u Bijeljini i realizacije 21 projekta stoje i Republika Srpska i Srbija.
 
,,Evo vam primjer. Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je obećao da će za novu sportsku halu, koju uskoro gradimo, Vlada Srpske izdvojiti pet miliona maraka, a predsjednik Srbije Aleksandar Vučić da će Vlada Srbije dati, takođe, pet miliona evra“, rekao je Mićić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...