Gostujući u emisiji „Oko u Oko“ portala Dešavanja u Bijeljini, kandidat RSS za Gradonačelnika Grada Bijeljina, pozvao je Ljubišu Petrovića i Mikajla Lazića na  javno sučeljavanje.

Smatram to najnormalnijim potezom

„Smatram to najnormalnijim potezom, najrealnijom vizijom načina kako jedni sa jedne strane, kako sa druge strane, kako mi sa treće strane možemo građanima najkvalitetnije predstaviti svoje programe, planove, mjere u jednoj civilizovanoj, korektnoj, bratskoj, fer atmosferi na bilo kom mediju, na bilo kom mjestu, u bilo koje vrijeme, da građani mogu po svijesti i savjesti nakon onog što im ispričamo, predočimo, kažemo način, metodologiju, alate na koje ćemo koristiti i kako život građana učiniti boljim, a nakon toga građani sami donose svoj sud kome od nas će dati povjerenje, jer svaki građanin je akcionar ovog grada“, rekao je Pejčić.

A u međuvremenu je stiglo i saopštenje za javnost Mileta Pejčiča kandidata RSS za gradonačelnika Bijeljine koje prenosimo u cjelosti:

MILE PEJČIĆ: Pozivam protivkandidate Mikajla Lazića i Ljubišu Petrovića na javno sučeljavanje

– Svi znaju da sam još prije deset dana pozvao protivkandidate Mikajla Lazića i Ljubišu Petrovića na javno sučeljavanje. A od njih još uvijek ni traga ni glasa – izjavio je Mile Pejčić, kandidat Republičke stranke Srpske za gradonačelnika Bijeljine.

On je ponovio poziv Laziću i Petroviću na javnu debatu i sučeljavanje stavova.

– Naša je obaveza da kao odgovorni ljudi u demokratskoj, fer i bratskoj debati sučelimo stavove, ideje i programe. Građani to s punim pravom zahtijevaju od nas. Ako ne želite ili ne smijete, onda je pošteno da odustanete od trke i da se posvetite svojoj profesiji. Građanima Bijeljine bićete mnogo korisniji ako se posvetite svom humanom pozivu – da liječite ljude – poručio je Pejčić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име