Mikrofin i ove godine kreirao inovativna kreditna rješenja za uspješnu poljoprivredu u BiH

Datum:

Share post:

Mikrofin predstavlja posebnu akciju za poljoprivredu: Krediti bez troškova obrade od 5.000 KM do 50.000 KM

Mikrokreditna kompanija Mikrofin već 25 godina kontinuirano pruža brza i pouzdana finansijska rješenja poljoprivrednicima širom Bosne i Hercegovine. Brojni zadovoljni klijenti potvrđuju uspješno poslovanje ove kompanije, uvjereni kroz dugogodišnju saradnju u jednostavnost kreditnih procedura i izgradnju povjerenja neophodnog za kvalitetan rad. Poslovnu strategiju Mikrofina karakteriše fleksibilnost, pristupačnost i stalna inovacija u kreiranju rješenja koja zadovoljavaju potrebe klijenata.

Kao dugogodišnji oslonac poljoprivrednika, Mikrofin se izdvaja od konkurencije po tome što nudi lako dostupna kreditna rješenja velikim gazdinstvima, ali i malim farmama koje tek počinju sa poslovanjem. U okviru posebne akcije, koja traje od 20. marta. do 19. maja 2023. godine Mikrofin nudi kredite za poljoprivredu u iznosima od 5.000 KM do 50.000 KM bez troškova obrade, ukoliko se sredstva koriste za nabavku sjemena i đubriva. Ovom akcijom se ističe uloga Mikrofina kao pouzdanog partnera u razvoju poljoprivredne proizvodnje u Bosni i Hercegovini.

Pored izuzetne fleksibilnosti u pogledu garancija i mogućnosti dobijanja kredita bez žiranata, Mikrofin svojim klijentima osigurava i prigodan poklon za svaki realizovani kredit u znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju.

Akcija se odnosi na kredite za kupovinu sjemena i đubriva, bez obzira na dobavljača, što omogućava poljoprivrednicima da izaberu proizvode koji najviše odgovaraju njihovim potrebama. Mikrofin takođe olakšava nabavku sejmena poljoprivrednicima nudeći im mogućnost plaćanja na rate, čime se smanjuje finansijsko opterećenje i podstiče razvoj njihove proizvodnje.

Više informacija o Mikrofinovoj ponudi i kreditnim proizvodima možete pronaći u najbližoj ekspozituri ili putem sajta https://poljoprivreda.mikrofin.com/#main.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Sedam godina od smrti legendarnog Muhammeda Alija

Prošlo je sedam godina od smrti Muhammeda Alija, jednog od najharizmatičnijih boksera svijeta svih vremena i velikog borca...

BIJELJINA: FK “Podrinje“ iz Janje igra odlučujuću utakmicu za opstanak u Prvoj ligi Srpske

Prva liga Republike Srpske: Bitka za opstanak  Posljednjih 90 minuta prvoligaškog karavana za sezonu 2022/23 biće odigrano u subotu...

MINISTAR MINIĆ: Optužbe iz bijeljinske Gradske uprave su isključivo politikantske prirode

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, Savo Minić prokomentirisao je optužbe koje su na njegov i račun...

RSS se širi i na Ugljevik – održan sastanak povodom osnivanja Opštinskog odbora (foto)

RSS se širi i na Ugljevik – održan sastanak povodom osnivanja Opštinskog odbora U Ugljeviku je održan prvi sastanak...