MIHAJLOVIĆ: Milica je u teškim trenucima bila sa nama u borbi za pravdu, istinu, očuvanje srpskog naroda i Republike Srpske (video)

Datum:

Share post:

Danas je u bijeljinskoj Biblioteci „Filip Višnjić“ održana komemoracija pokojnoj Milici Marković. Na istoj se obratio jedan od njenih dugogodišnjih prijatelja i saradnika, Svetozar Mihajlović:

„Teško je u ovim trenucima bilo šta reći o Milici koju smo svi dobro poznavali, a čuli smo i riječi koje govore o njoj. U teškim trenucima ona je bila sa nama u borbi za pravdu, istinu, očuvanje srpskog naroda i Republike Srpske. Iznenadni odlazak naše Milice svima nama je teško pao, a najviše njenoj porodici – sinu Jovanu, majci Stani, sestri, Stefanu i teško je naći riječi utjehe, ali budite ponosni na vašu Milicu, na vašu majku, kćerku… u svom kratkom životu, u teškim vremenima bila je aktivni sudionik svih bitnih odluka srpskog naroda. Milica je bila ne samo političar, već je bila i brižna majka, kćerka, vjernik, diplomata, pedagog… Bila je prepoznatljiva u svojim stavovima i nije pravila kompromise kada su u pitanju zaštite srpskih interesa bila je borac za pravdu. Sa Milicom sam u politici sarađivao oko 15 godina. Bili smo oslonac jedno drugom. Pomagala mi je u najtežim trenucima previranja krajem 90-tih godina. Bilo je teško donijeti teške odluke. Milica nije imala dilemu – na prvom mjestu zaštita srpskog naroda i očuvati Republiku Srpsku. Hvala joj za sve što je učinila za našu Semberiju, za Republiku Srpsku. Bila je dostojna svog imena. Bog da joj dušu  prosti i neka je anđeli čuvaju“, riječi su Mihajlovića.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Novogodišnji koncert Muzičke radionice ”Čarolija” iz Bijeljine (foto)

Saopštenje za javnost UG ’’Muzički umjetnici Semberije’’ prenosimo u cjelosti: 12. decembra 2023. godine održaće se Novogodišnji koncert Muzičke...

MILIČEVIĆ: Nedopustivo je izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja

Apsolutno je nedopustivo izvršnoj vlasti dati opšti imunitet od krivičnog gonjenja jer to znači amnestiju od kriminala, korupcije...

AMBER ALERT pred PS BiH: U slučaju NESTANKA DJETETA slijedi mobilizacija cjelokupne javnosti

Bosna i Hercegovina još uvijek nema Amber alert sistem koji koriste brojne zemlje svijeta, pa i Srbija i...

Kunić na lovački način

Sastojci 1 kunić 50 ml ulja Za rasol 300 ml vinskog sirćeta 1 kašičica borovnica 1 kašičica klinčića 2...