MIĆIĆ: Imam podršku Dodika – POTPISAĆEMO SPORAZUM u toku ove nedjelje

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine i predsjednik SDS Semberija – Mićo Mićić u emisiji „Bez cenzure“ na TV IN, rekao je da je teško podnio isključenje iz stranke u kojoj je bio dugo godina i da nije želio da odgovara na različite prozivke u posljednje vrijeme.
 
MIĆIĆ: Imaću ja vremena kad da odgovorim
„U ovom svom dešavanju gdje sam možda trebao nekome nešto i odgovoriti, ja sam smatrao da je zdravlje ljudi i vanredna situacija na prvom mjestu. Imaću ja vremena kad da odgovorim. Najveći gubitnik u svim ovim previranjima sam upravo ja. Sigurno sam ja dobio najviše političke štete u smislu da sam prozivan ni za šta, da ni za šta nisam kriv. Praktično, ja želim i hoću i sugrađani to moraju znati – ovo je moja žrtva za Semberiju. Svjestan sam da više nikad neću biti u vrhu neke velike političke stranke kao što je SDS i žao mi je što je to tako, ali mi se nismo razumjeli. Moja sva politička nastojanja i sva moja želja i kad sam rekao žrtva – je zbog projekata za Bijeljinu“, rekao je Mićić i dodao da on kao opozicija na republičkom nivou, ne može ništa da uradi bez republičke vlasti.

Imao sam saglasnost Šarovića
„Pokušao sam da nađem razumijevanja u vrhu SDS i počeo sam s tom pričom sa predsjednikom stranke u oktobru mjesecu i rekao da je to jedan od puteva. Čak sam imao načelnu saglasnost, da konkretno kažem, od gospodina Šarovića. Međutim, izdešavalo se da to ne može i ja nisam htio da odustanem. Ne znam šta se desilo u međuvremenu, jednostavno je napravljena takva politička klima između te dvije stranke. Loša politička klima. Jednostavno, u vrhu moje stranke me nisu razumjeli i žao mi je zbog toga. Nikad neću ništa za SDS loše reći“, istakao je Mićić.

Kako sam kaže, želi da se pravi nova priča, nova stranka na starim principima od kojih su odustali.
„Oni su napustili izvorne principe SDS-a. Mi hoćemo da ostanemo na tim principima, ali isključivo za Semberiju. Sad nam je briga, a i moja želja je da završim karijeru kao Gradonačelnik Semberije, u smislu da završim karijeru sa velikim i lijepim projektima. Ja sportsku halu koju smo davno obećavali i koja treba u ovom gradu, ne mogu da završim ako ne dobijem zemlju od Vlade RS. Mi ne možemo dovesti gas ako dozvolu ne da Vlada RS. Ne možemo napraviti studentski dom, jer to nije naša nadležnost“, naveo je Mićić.

Kako je objasnio, predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i on još uvijek nisu potpisali sporazum o saradnji te dvije stranke.

TESTNA REKLAMA

Sporazum Dodik-Mićić u toku nedjelje
„Nismo potpisali sporazum, ali smo se dogovorili i na tom sporazumu, na prvoj strani je napisano 12 projekata. Dogovorićemo se da u toku nedjelje to i potpišemo, tu nema dilema. Podržaće me u borbi za Gradonačelnika, jer je to zajednički dogovor. I on želi da Bijeljinu razvije na način da je to drugi grad u RS i da se sve što nije urađeno u prethodnom periodu, završi. Sami su vidjeli da je gas izuzetno dobar projekat. Uspio sam da ih ubijedim da autoput ide pored grada, a ne pored Save, uspio sam da kažem da nam treba sportska hala i imam podršku Srbije za sportsku halu i dobiću zemljište“, zaključio je Mićić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: KOLO SRPSKIH SESTARA “MATI ANGELINA SRPSKA“ PROSLAVILO KRSNU SLAVU (foto)

Kolo srpskih sestara iz Lopara je obilježilo svoju krsnu slavu - Prepodobna mati Angelina Srpska. Tim povodom u hramu...

Kombajn oborio Ginisov rekord u žetvi pšenice

Poboljšane performanse New Holland kombajn CR8.90 Revelation su doprinijele ovom rekordu. Kompanija New Holland još jednom se upisala na...

Prva Liga Srpske: Glišić šokirao Zvijezdu 09, Rudar Prijedor okrenuo u nastavku

Kozara je šokirala Zvijezdu 09 i odnijela bod sa gostovanja. Ekipa iz Etno sela Stanišić je vodila 1:O sve...

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz

SVRAKIN BLUZ URSULE JOVIĆ i porijeklo iz Broca – zaseok Jelaz Glasoviti film Australija reditelja Baza Lurmana, romantična epska...