MIĆIĆ I MILOVANOVIĆ: Uređenje kanala Dašnica jedan od najbolje ocijenjenih projekata

Datum:

Share post:

Veliki dio posla, kada je riječ o uređenju kanala Dašnica, već je urađen, a završetkom radova Bijeljina će dobiti dio grada koji će biti jedan od najljepših, izjavio je danas gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, prilikom obilaska radova na uređenju kanala Dašnica.  

Mićić je uređenje kanala Dašnica naveo kao pravi primjer zajedničke aktivnosti sa Vladom RS.

„Ovih dana upravo pričamo o zajedničkim projektima, odnosno projektima koje ne bi mogli uraditi bez podrške Vlade RS. Ovo je pravi primjer zajedničke aktivnosti, zahvaljujući kojoj ćemo završiti uređenje kanala Dašnica cijelom dužinom kroz grad. Kao što znate, Grad Bijeljina je prije sedam, osam godina napravio idejno rješenje i projekat, sve smo završili, a Javna ustanova „Vode Srpske“obezbijedila sredstva da se ovo završi“, podsjetio je Mićić, te istakao da je više od polovine posla urađeno kada je riječ o ovom pitanju.

 „Planirano je da se uređenje i radovi završe kod bivšeg Ministarstva poljoprivrede, odnosno te zgrade, ali s obzirom da su napravljeni tržni centri i ima objekata u produžetku, kod „Kurjaka“, zahvaljujući razumijevanju ljudi iz „Voda“, radovi na uređenju su produženi za još 600 do 700 metara, tako da će kompletan kanal Dašnica biti ovako regulisan. To treba da izgleda prelijepo i mislim da će ovo biti naljepši dio grada u narednom periodu“, istakao je Mićić.

TESTNA REKLAMA

Milovanović: Jedan od najbolje ocijenjenih projekata
Direktor „Voda Srpske“ Miroslav Milovanović rekao je da se radovi nalaze u završnoj fazi i da se, u skladu sa dinamičkim planom izvođača, završavaju krajem juna.

Prema njegovim riječima, radi se o jednom od najbolje ocijenjenih projekata.

 „S obzirom da, kao direktor, pratim sve investicije koje su urađene sredstvima Vlade ili kreditnim sredstvima, mogu da kažem da je ovo jedan od najbolje ocijenjenih projekata u svakom smislu riječi – kada je u pitanju kvalitet, ali i dinamika radova. Nemamo nekih kašnjenja. Imali smo određene probleme, koje smo zajedno sa Gradskom upravom rješavali. Kao što sam rekao, riječ je o jednom od najboljih projekata do sada“, istakao je Milovanović.

Radovi na uređenju kanala Dašnica počeli su u junu 2018. godine.

Vrijednost projekta veća je od 4.600.000 KM.  

Kanal će biti uređen dužinom od 2,7 kilometara.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina 24. avgusta

15. redovna sjednica Skupštine Grada Bijeljina zakazana je za 24. avgust sa početkom u 10.00 časova u Skupštinskoj...

BIJELJINA: LISTA.BA te nagrađuje – osvoji iPhone 13 Max Pro, Televizor ili Tablet

www.Lista.ba  te NAGRAĐUJE SA: 1. iPhone 13 Max Pro, 2. Televizorom 40 inča Android, 3. Tabletom Lenovo 10 inča Ukoliko zeliš da...

21. “Zlatni kotlić Semberije“ u subotu u Banji Dvorovi

Turistička organizacija Grada Bijeljine i ove godine organizuje tradicionalnu manifestaciju „Zlatni kotlić Semberije“ koja se održava po 21....

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...