MF BIZ asistent za bankarstvo bez prepreka

Datum:

Share post:

MF banka predstavila mobilnu aplikaciju za pravna lica I preduzetnike

U moru prepreka sa kojima se preduzetnici suočavaju u svakodnevnom poslovanju , banka ne bi smjela biti jedna od njih. 

Imajući na umu, MF banka je za potrebe svojih poslovnih klijenata kreirala savremeno digitalno rješenje koje štedi njihov novac i vrijeme, a pri tome značajno pojednostavljuje poslovanje.

Mobilna aplikacija za pravna lica pod nazivom MF biz asistent omogućiće klijentima da na jednom mjestu izvrše uvid u stanje svojih računa, obave plaćanje po osnovu budžetskih ili drugih vrsta naloga, urade transfer sredstava između računa, a pruža im i mogućnost izbora izvoda, slanja istih na mejl adresu i još mnogo toga.

Iz MF banke poručuju da je mobilna aplikacija savremen kanal komunikacije kojim će se još više približiti svojim klijentima.

Očekujemo da MF biz asistent bude baš kao što mu sam naziv kaže – asistent našim preduzetnicima u obavljanju različitih bankarskih poslova, čiji je osnovni zadatak da im maksimalno olakša poslovanje i omogući neograničen pristup uslugama MF banke“, ističe Slađana Kudra, rukovodilac Sektora sredstava i transakcionih poslova.

Mobilna aplikacija predstavlja značajan iskorak MF banke u pravcu širenja lepeze svojih usluga ka krajnjim korisnicima, odnosno prilagođavanja digitalnog bankarstva navikama i potrebama segmenta malih i srednjih preduzeća.

Atraktivan dizajn interfejsa i jednostavna navigacija pruža jedinstveno korisničko iskustvo.

Aplikacija je dizajnirana tako da  korisnike vrlo lako vodi kroz sve postupke, bez potrebe da se fokusiraju na uređaj, već na sami zadatak. Korisnici ne moraju razmišljati o tome kako koristiti funkcionalnosti; oni jednostavno moraju slijediti upute na zaslonu, koje vode korisnika kroz odabrane aplikacije.

Korištenje ove usluge počinje aktivacijom naloga pomoću aktivacionog koda (jedan dio se dostavlja putem SMS-a, a drugi putem mejla), a zatim definisanjem samo korisniku poznatog PIN-a. Sve ovo obezbjeđuje potreban nivo sigurnosti i zaštite podataka korisnika aplikacije.

MF biz asistent aplikacija se može besplatno preuzeti na market store lokacijama, Google Play za Android OS, Apple Store za Apple iOS, te Huawei Store APP.

Sve detaljne informacije o ovoj i drugim uslugama iz segmenta digitalnog bankarstva MF banke možete pronaći na stranici https://mfbanka.com/  ili putem broja telefona 051/258-248.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...

Crveno-belo veče u Bijeljini podržali i Stefan Mirić i Miroslav Ilić iz Gračanice (foto,video)

Jedanaesto po redu Crveno-belo veče održano je u Bijeljini 26.marta. Pored velikog broja gostiju, navijača i ljubitelja Crvene Zvezde,...

PRIJEDLOG ZAKLJUČAKA NS RS: Poništiti sve odluke Kristijana Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

Uprava BiH za zaštitu zdravlja bilja: Jović potpisao protokol o saradnji u fitosanitarnoj oblasti sa Crnom Gorom

Direktor Uprave BiH za zaštitu zdravlja bilja  Predrag Jović i direktor Uprave za sigurnost hrane, veterinu i fitosanitarne...