Pridružite se i uživajte u najboljem što Semberija nudi!

Predstavljamo vam prvog izlagača i organizatora Semberskog sajma mesa – mesnu industriju ’’Globus’’ iz Dvorova kod Bijeljine!

Sa gotovo 30 godina tradicije, Globus se izdvojio kao jedan od vodećih proizvođača mesnih proizvoda u regionu. Kompanija se oslanja na najkvalitetnije sembersko meso koje dolazi sa njihove farme u Dvorovima, čime garantuje visok standard u svakom proizvodu.

MILENKO ’’CICO’’ ZUPUR: Teško povjerovati da je prošlo 8 godina od 1. Sajma mesa u Dvorovima (foto)

Širok asortiman proizvoda

Na ovogodišnjem sajmu, tim iz Globusa će predstaviti svoje najpoznatije proizvode u glavnoj hali, uključujući sušeno i svježe meso koje će biti dostupno za kupovinu na ulazu. Kompanija Globus se bavi i drugim djelatnostima, ali proizvodnja mesa ostaje u centru njihovog poslovanja.

Semberski sajam mesa – najveći festival ove vrste

Semberski sajam mesa, koji se održava pi osmi put,  15. i 16. novembra na platou firme Globus u Dvorovima, okuplja najkvalitetnije proizvođače mesnih i mliječnih proizvoda, kao i vinarije, destilerije i pčelare iz celog regiona.

Ovaj događaj je prilika za upoznavanje sa raznovrsnom ponudom domaćih proizvoda, uživanju u njihovom kvalitetu kao  i za podršku lokalnoj proizvodnji.

Pridružite se i uživajte u najboljem što Semberija nudi!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име