MEMIŠEVIĆ: U mom transferu iz Radnika u Groningen NEMA NIŠTA SPORNO

Datum:

Share post:

Bosanskohercegovački reprezentativac, Samir Memišević, oglasio se danas zvaničnim saopštenjem nakon što se juče pojavila u semberskim medijima priča o kontroverznom transferu iz Radnika u Groningen.

– Povodom medijiskih napisa, koji se odnose na moj prelazak u Groningen, u cilju istinitog informisanja, želim istaći da sam u FK Radnik došao na nagovor i molbu Mladena Krstajića i Nebojše Tomića. Pored činjenice da sam u Srbiji imao dosta finansijski jače ponude zbog činjenice da sam pristao igrati u Radniku za 600 KM, tražio sam procente od mog eventualnog narednog transfera.

Pošto Groningen, klub u koji sam prešao nije pristao na obeštećenje, zaključio sam sporazumni raskid ugovora sa FK Radnik. Pošto se radilo o sporazumnom raskidu, FK Radnik obeštetio sam vlastitim sredstvima. Procenti od mog narednog transfera ugovoreni su u sporazumnom raskidu i isti su aneksom promjenjeni na instistiranje Mladena Krstajića koji je želio još više koristi za FK Radnik. Dakle, ono što je objavljeno na nekim portalima apsolutno ne odgovara istini.

Ovim putem želim se zahvaliti upravi kluba na čelu sa Mladenom Krstajićem s čijom pomoći sam krenuo na svoj dalji fudbalski put! I na kraju kažem i da je u najmanju ruku nekorektno, a i po pravilima FIFA-e, ali i domaćeg zakonodavstva zabranjeno da se javno iznose podaci o mojim primanjima, poručuje Memišević.

Memišević je i dalje u kontaktu sa svojim novim klubom Hebei i čeka dalja uputstva oko angažmana. U februaru je stameni defantivac koji je iz Groningena prešao u kineski klub potpisao ugovor na tri godine uz mogućnost dodatne saradnje na još godinu. Ipak, pandemija korona virusa je prekinula prvenstvo. U Kini se situacija polako normalizuje, ali čelnici fudbalske federacije ne žele ništa da rizikuju sa startomtakmičenja pa je on pomjeren.Uz to svi igrači koji dođu iz inostranstva obavezno idu u karantin i tek nakon toga će se krenuti sa treninzima.

TESTNA REKLAMA

-I dalje sam u Bosni i čekam instrukcije kluba. Za sad oni smatraju da je preopasno da dođem i preporuka je da ostanem gdje sam i dok sve ne bude otvoreno i sigurno da ne dolazim. U kontaktu smo i vidjećemo kad će to biti moguće – istakao je Memišević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini

Hiljadu učesnika iz 58 klubova na Međunarodnom rukometnom turniru u Bijeljini. BIJELJINA HANDBALL CUP 2022 će biti održan 19,...

NAŠA REPUBLIKA SRPSKA na današnji dan DOBILA IME

Narodna skupština Srpske Republike BiH usvojila je u Banjaluci 12. avgusta 1992. godine Deklaraciju o državnom i političkom...

RiTE „Ugljevik“ i „Elektro – Bijeljina“ u plusu – Za pola godine ostvarena VIŠEMILIONSKA DOBIT

Zavisna preduzeća Elektroprivrede Republike Srpske (ERS), osim Elektrokrajine, završila su prvu polovinu ove godine u plusu te...

SAVO MILOŠEVIĆ novi trener Partizana

Legendarni srpski fudbaler Savo Milošević vratio se na klupu Partizana, objavili su mediji u Srbiji. Nakon eliminacije u kvalifikacijama...