Međunarodni turnir u preciznom streljaštvu 7. avgusta u Bijeljini (foto)

Datum:

Share post:

U sklopu obilježavanja Pantelinskih dana, drugu godinu zaredom, održaće se Turnir u preciznom streljaštvu. Ove godine, turnir je dobio međunarodni karakter.

“Gađanje će se vršiti našim klubskim pištoljima RS 9, tako da će svi učesnici biti u istoj poziciji što se tiče oružja. Gađa se na 15 metara u standardnu metu R50. Prošlogodišnji turnir je prema procjenama svih ocijenjen kao odličan događaj, pa smo ove godine na osnovu toga uspjeli da obezbijedimo da nam pištolj RS 9 – Vampir bude glavna nagrada. Kao ekskluzivnu informaciju mogu da navedem da će to biti novi model našeg pištolja koji još uvijek nema u zvaničnoj prodaji. Obezbijeđene su vrijedne novčane nagrade za 2. i 3. mjesto u muškoj konkurenciji, odnosno nagrade u vrijednosti od 300 i 100 KM. Nagrade u ženskoj konkurenciji je 500KM za prvo, 300 KM za drugo i 100KM za treće mjesto. Takođe, obezbijedili smo i pehare, diplome i poklone sponzora”, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini Predrag Rakić, predsjednik i jedan od instruktora i trebera u Streljačkom klubu “TRB” u Bijeljini.

U toku priprema za turnir, streljana je dodatno uređena, obezbijeđeno je sve ono što je neophodno za održavanje takvog jednog događaja.

TESTNA REKLAMA

“Dolazak su nam potvrdili članovi reprezentacije Srbije u disciplini pištolj. Očekujemo potvrde od streljačkog saveza Makedonije, Crne Gore i Hrvatske. Svi su izrazili volju i želju za dolazak, međutim, mali problem nam predstavlja vrijeme, pošto je ovo vrijeme godišnjih odmora. Već imamo prijavljeno oko 30 takmičara, a očekujemo da bude između 60 i 70 takmičara u obje konkurencije, što je i maksimum koji možemo da ispoštujemo za jedan dan”, istakao je Rakić.

Svi zainteresovani za učešće na turniru, mogu se prijaviti putem telefona, instagram i fejsbuk stranice kluba.

“Za učešće na turniru se mogu prijaviti svi zainteresovani u obje konkurencije, bilo da su amateri koji se nikad nisu susretali sa oružjem, a isto tako i oni koji znaju da rukuju oružjem. Obezbijedili smo dovoljan broj instruktora koji će biti uz sve koji nisu sigurni u rukovanje oružjem, pomoći im i omogućiti im da učestvuju u takvom jednom događaju. Pozvani su i gosti iz Grada Bijeljine, iz firmi prijatelja naših sponzora. Na turniru će biti prisutan i predsjednik našeg Streljačkog saveza RS, kao i predsjednik Streljačkog saveza Srbije s kojima imamo odličnu saradnju. Planiramo napraviti vrhunski sportski događaj, nesvakidašnji da Bijeljinu”, zaključio je Rakić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Broj telefona za prijavu za turnir je: 065/981-331, kao i fejsbuk i instagram stranica “streljackiklubtrb”.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BOGDAN BOĆA RANKIĆ – Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji

Jedan od svijetlih sinonima fudbala u Dvorovima i Semberiji. Fudbal je zavolio kao mali dječak i skupa sa svojim...

Advokati u Srpskoj najavili štrajk zbog porodičnog zakona

Advokati u Republici Srpskoj najavili su štrajk ukoliko se iz nacrta Porodičnog zakona ne izbriše odredba koja notarima...

HOŠIĆ, ZVIJEZDA 09: OČEKUJEM DOBRU UTAKMICU IAKO IMAMO 4-5 POVRIJEĐENIH IGRAČA

Ekipa Zvijezde 09 u trećem kolu gostuje ekipi Krupe na Vrbasu. Pred današnjih put šef stručnog štaba Zvijezde...

“RADI U KORIST SDA” Selak poručio da je djelovanje Turkovićeve protivno Ustavu BiH

Postupci Bisere Turković nikako ne odražavaju pravu sliku i stanje u BiH, već je njeno djelovanje isključivo u...