BIJELJINA: Međunarodni turnir u džudou “Trofej Pantera 2022“ okupio preko 600 mladih sportista (foto)

Datum:

Share post:

Danas je u Bijeljini održan šesti po redu Međunarodni turnira u džudou „Trofej Pantera 2022“ u Sportskoj dvorani Osnovne škole „Vuk Karadžić“.

Otvaranju Međunarodnog turnira prisustvovao je veliki broj zvanica, prijatelja kluba, kako sa republičkog, tako i sa lokalnog nivoa. Današnji Međunarodni turnir „Trofej Pantera 2022“ okupio je oko 600 takmičara.

„Ovo je veliki dan za naš grad – ovo je praznik sporta, praznik mladosti. Preko 600 mladih takmičara iz države i regiona je u Bijeljini i veliko je zadovoljstvo biti danas ovdje. Ja se uvijek rado odazivam pozivu kada je riječ o sportu i uvijek im rado pomažem. Dugo godina sam i sam bio sportista i znam koliko je potrebno rada, truda i odricanja da bi se napravio neki rezultat i zato ih dodatno poštujem“, rekao je Aleksandar Đurđević, predsjednik Skupštine Grada Bijeljina.

TESTNA REKLAMA

Slavenko Ristić, generalni direktor TRB, čestitao je Džudo klubu „Panter“ na još jednom odlično organizovanom Međunarodnom turniru koji okuplja veliki broj mladih sportista.

„Džudo klub „Panter“ je jedan od najbolje organizovanih klubova u Republici Srpskoj i njegovi takmičari su najbolji ambasadori Bijeljine i Republike Srpske širom regiona i svijeta. San svih sportista ovog grada je sportska dvorana za vrhunska takmičenja i svi zajedno moramo uložiti napor da takvu dvoranu izgradimo“, rekao je Ristić.

Ognjen Pavlović, predsjednik Džudo saveza RS je pohvalio organizatore, kao i njihove sponzore i prijatelje, lokalnu i republičku vlast što ulažu napor da organizuju ovakav jedan turnir koji je veliki plus Džudo savezu RS. 

Predsjednik bijeljinskih „Pantera“ Ognjen Đuka, izrazio je zadovoljstvo što ovaj turnir raste iz godine u godinu i okuplja sve veći broj klubova i mladih sportista.

„Danas je u Bijeljini prisutno oko 600 takmičara iz 11 evropskih zemalja. Neki od njih su prvi put u Bijeljini i zaista nam je zadovoljstvo da ugostimo i stare i nove goste. Trudimo se da gosti iz našeg grada ponesu lijepe uspomene. Ako želimo da ostanemo grad sporta, da postanemo veliki grad, moramo da ulažemo veliki novac u sport, u naše šampione. Potvrda našeg kluba i naših takmičara su ovogodišnje tri medalje sa balkanskih šampionara – jedno zlato i dvije bronze. To je jako bitno za grad i za istoriju našeg kluba koja postoji već 28 godina“, istakao je Đuka.

On je rekao da je dosta urađeno na promociji džudo sporta, a najbolji ambasadori Bijeljnine i RS u džudou su upravo takmičari bijeljinskih „Panetra“, kluba sa tradicijom dugom 28 godina i brojnim postignutim rezultatima.

Portal Dešavanja u Bijeljini koristi još jednu priliku da se zahvali prijateljima iz Džudo kluba „Panter“ na dodijeljenoj zahvalnici.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Stanovnici MZ „Filip Višnjić“ Bijeljina nezavodoljni rješenjem iz Nacrta regulacionog plana

U Mjesnoj zajednici "Filip Višnjić" u Bijeljini, danas se okupilo tridesetak građana koji su medijima željeli da izlože...

SNSD BIJELJINA: „Volimo Srpsku i glasamo za Srpsku svim srcem!“ (foto)

Saopštenje GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti: "Gradski odbor SNSD Bijeljina još jednom poziva građane da, svjesni istorijskog trenutka,...

Centralna tribina socijalista u prepunoj sali bijeljinskog bioskopa (foto, video)

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je večeras u Bijeljini da je Socijalistička partija svu aktivnost usmjerila na...

Srpska treba da prati nacionalnu politiku Srbije

- Srpski nacionalni interes za 21. vijek je mir, poručila je narodni poslanik Jelena Trivić za RTS i...