Međed: Spremni smo da odgovorimo na izazove

Datum:

Share post:

Direktor Republičke uprave Civilne zaštite Mile Međed poručio je da je Uprava spremna da pruži efikasnu zaštitu od požara i poplava.
 

On je Srni, nakon sastanka predstavnika Republičke uprave Civilne zaštite iz lokalnih zajednica sa područnog odjeljenja Banjaluka na Manjači, rekao da su pripadnici Civilne zaštite osposobljeni i da pokrivaju cijelu Republiku Srpsku.

Međed kaže da je na današnjem sastanku bilo riječi o jednogodišnjim strateškim planovima zaštite od požara i poplava, o sistemu veze i ranog upozoravanja, obavještavanja i mreži osmatranja.

Na Velikom jezeru na Manjači danas je predstavljen i rad Specijalizovane jedinice Uprave za zaštitu i spasavanje na vodi i pod vodom.

Izvor: atvbl.com

TESTNA REKLAMA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Kako napraviti gajilište za proizvodnju šampinjona

U intenzivnom gajenju šampinjona postoje gajilišta u kojima se odvija čitava proizvodnja počev od unošenja zasijane podloge do...

SERVISNE INFORMACIJE za 8. avgust: Prekidi u snabdijevanju vodom

Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

U Bijeljini rođene DVIJE BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...