Medicinske sestre bijeljinskog Doma zdravlja uzele učešće na 5. Simpozijumu medicinskih sestara i tehničara (foto)

Datum:

Share post:

Od 10. do 12. marta u Brčkom je održan 5. Simpozijum medicinskih sestrara i tehničara u organizaciji Udruženja medicinskih tehničara Brčko distrikta „Medicinar“.

Na Simpozijumu je učestvovalo preko 260 učesnika sa preko 60 radova.

Aktivno učešće ispred bijeljinskog Doma zdravlja uzele su glavna sestra Doma zdravlja Bijeljina Tatjana Perić sa radom „Interni marketing u funkciji motivisanja zaposlenih na primarnom nivou zdravstvene zaštite“, zatim medicinske sestre Branka Jeličić sa radom „BMI-Body Mass Index”- poster prezentacija i Snežana Bencun sa radom “Prevencija komplikacija povišenog krvnog pritiska”.

Pored navedenih, u simpozijumu su učestvovale i glavna sestra Službe porodične medicine Svetlana Gajić i glavna sestra Službe hitne medicinske pomoći Gordana Gavrić.

Predsjednik Saveza medicinskih sestara i tehničara Republike Srpske, glavna sestra Doma zdravlja Bijeljina Tatjani Perić dobila je zahvalnicu od organizatora za doprinos uspješnom radu 5. Simpozijuma medicinskih sestara i tehničara sa međunarodnim ucešćem.

Takođe, priznanje “Za odgovoran i metodološki pristup u izradi stručnog rada i zapaženu usmenu prezentaciju” dobila je Tatjana Perić.

Opšti utisak i zaključak simpozijuma je da je od izuzetne važnosti ulaganje u edukacije zaposlenih i njihovo nagrađivanje za ostvarenje rezultate, a sve u svrhu većeg zadovoljstva zaposlenih što u kranjem cilju rezultira zadovoljnim korisnicima naših usluga.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...