Medicinske sestre bijeljinskog Doma zdravlja uzele učešće na 5. Simpozijumu medicinskih sestara i tehničara (foto)

Datum:

Share post:

Od 10. do 12. marta u Brčkom je održan 5. Simpozijum medicinskih sestrara i tehničara u organizaciji Udruženja medicinskih tehničara Brčko distrikta „Medicinar“.

Na Simpozijumu je učestvovalo preko 260 učesnika sa preko 60 radova.

Aktivno učešće ispred bijeljinskog Doma zdravlja uzele su glavna sestra Doma zdravlja Bijeljina Tatjana Perić sa radom „Interni marketing u funkciji motivisanja zaposlenih na primarnom nivou zdravstvene zaštite“, zatim medicinske sestre Branka Jeličić sa radom „BMI-Body Mass Index”- poster prezentacija i Snežana Bencun sa radom “Prevencija komplikacija povišenog krvnog pritiska”.

Pored navedenih, u simpozijumu su učestvovale i glavna sestra Službe porodične medicine Svetlana Gajić i glavna sestra Službe hitne medicinske pomoći Gordana Gavrić.

Predsjednik Saveza medicinskih sestara i tehničara Republike Srpske, glavna sestra Doma zdravlja Bijeljina Tatjani Perić dobila je zahvalnicu od organizatora za doprinos uspješnom radu 5. Simpozijuma medicinskih sestara i tehničara sa međunarodnim ucešćem.

Takođe, priznanje “Za odgovoran i metodološki pristup u izradi stručnog rada i zapaženu usmenu prezentaciju” dobila je Tatjana Perić.

Opšti utisak i zaključak simpozijuma je da je od izuzetne važnosti ulaganje u edukacije zaposlenih i njihovo nagrađivanje za ostvarenje rezultate, a sve u svrhu većeg zadovoljstva zaposlenih što u kranjem cilju rezultira zadovoljnim korisnicima naših usluga.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

RISTO VOJVODIĆ IZ MILIĆA – glavna spona u prijateljstvu dvorovljanskog Proletera i FK “Milići“ (foto)

Risto Vojvodić je kao učenik došao u Bijeljinu 1968. godine s namjerom da završi tehničku školu koja tada...

Šta kažu u PDP i SDS o stranci Jelene Trivić?

Jelena Trivić okuplja članove Narodnog fronta. Saznajemo da će joj se pridružiti veliki broj onih sa članskim kartama...

Sto dana Vlade Srpske: Nikad brže ostavke i nikad duže prazne ministarske fotelje

Nikad brže ostavke ministara i nikad duže prazne ministarske fotelje, glavno je oblježje Vlade Republike Srpske za prvih...

AUTOPUTEVI SRPSKE: Ćorić sa predstavnicima “Kineske korporacije za puteve i mostove“ CRBC

Nedeljko Ćorić, vd direktor Autoputeva Republike Srpske sastao se danas sa predstavnicima ''Kineske korporacije za puteve i mostove“...