Slaviša Marković, poslanik PDP-a u NSRS i predsjednik Gradskog odbora u Bijeljini, prokomentarisao je današnji dolazak dvoje poslanika u Parlamentu BiH u majici s likom Milorada Dodika.

“Danas smo vidjeli dva poslanika SNSD-a iz Predstavničkog doma BiH koji su izašli na konferenciju za medije u majicama sa slikom Milorada Dodika, a s druge strane sve poslanike opozicije kako su svi zajedno izašli na press. Šta se to dešava u SNSD i koaliciji da se stiče utisak da Dodika u Sarajevu brane samo Sanja Vulić i Milorad Kojić?”, zapitao se Marković.

On je istakao da je danas u parlamentarnoj sali bilo još poslanika SNSD-a i koalicije, ali da su podršku Dodiku pokazali samo njih dvoje.

“Za (Nebojša) Radmanovića, Obrena (Petrović), (Miroslav) Vujičića i druge nije bilo majica? Ili pak samo dvoje još imaju volju da brane šefa, odnosno svog Boga, kako ga Vulićeva zove?”, dodao je on.

“Juče smo čuli istup visokog funkcionera SNSD Lazara Prodanovića, a već danas vidimo da se likom i djelom Dodika diče samo dvoje. Ništa bolja slika nije bila ni na tribini SNSD u Bijeljini, tendeciozno nazvanoj “Suđenje Srpskoj”, gdje je bilo tek par funkcionera, što pokazuje da ih sve više bježi od Dodika”, poručio je Marković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име