MARKOVIĆ, PDP: Ubjedljiva pobjeda Jelene Trivić i Mirka Šarovića (foto, video)

Datum:

Share post:

Slaviša Marković, predsjednik GO PDP Bijeljina, na konferenciji za medije, zajedno sa kandidatima PDP u Izbornoj jedinici 6, rekao je da je PDP ove godine organizovao drugačiju kampanju, te da su se potrudili da posjete domaćine u određenim mjesnim zajednicama kako bi što efikasnije zaštilili biračka mjesta i dali jasne upute ljudima u biračkim odborima kako reagovati na dan izbora.

„PDP je do sada održao oko 15 sastanaka u mjesnim odborima. Danas imamo u mjesnoj zajednici Kojčinovac, juče smo imali u MZ Janja, zatim MZ Bjeloševac i tribinu u Batkoviću i Glavičicama. Preostalo je još nekoliko dana do izbora, kada je u pitanju GO PDP, zadovoljni smo samim tokom kampanje i time što smo radili u proteklom periodu. Prema određenim anketama, naš cilj će biti ostvaren, a to je pobjeda Jelene Trivić u Bijeljini i na nivou Republike Srpske. Prema posljednjim istraživanjima, Jelena u Bijeljini ima prednost oko 8%, a na nivou čitave Republike kreće se u okviru od 4% do 5%“, rekao je Marković.

On je istakao da je pobjeda Mirka Šarovića takođe izuzetno bitna, te je pozvao sve sugrađane da svoj glas daju Mirku Šaroviću.

Marković je rekao da će se PDP u narednom periodu boriti za tri Zakona, pored borbe za obnovu Republike Srpske, a to je dosljedna primjena Zakona o porjeklu imovine, prihvatanje Zakona o sprečavanju sukoba interesa i uvođenje novog Zakon o pravima boraca, vojnim invalidima i porodicama poginulih boraca.

Marković je iskoristio priliku da pozove sve sugrađane da izađu na izbore, da podrže Jelenu Trivić, koja je nosilac promjena u Republici Srpskoj, ali i Mirku Šaroviću.

Govoreći o političkim protivnicima, Marković je rekao da je slogan SNSD „Jer volimo Srpsku“, a njihova ljubav se ogleda, kako kaže, u preduzećima koja vode njihovi najbliži saradnici.

„Oni vole Panaflex, vole Bobar Banku, vole Kurjak, Zenit, Elvaco, Žitopromet i to je najbolji dokaz kako je kad oni vole“, kaže Marković, te poziva sve obespravljene radnike koji su bili u navedenim preduzećima da dođu na centralnu tribinu sutra od 20.00 časova na Gradskom trgu u Bijeljini. 

Govoreći o svom radu i angažmanu u PDP, Marković je rekao da jedan od rijetkih političara koji, od kada vodi GO PDP Bijeljina, nikada nije doživio poraz od SNSD.

„Nikad nisam doživio poraz, neću ga doživjeti ni ove izbore. Pobjedili smo Miroslava Milovanovića 2008. godine, pobjedili smo gospodina Bobara 2012. godine, pobjedili smo gospodina Zlatka Maksimovića 2016. godine, pobjedili smo koaliciju okupljenu oko SNSD sa Mićom Mićićem 2020.godine i pobjedićemo SNSD i sada u Bijeljini, predvođenu Miloradom Dodikom, budite sigurni“, zaključio je Marković.


Miroslav Kulić

Miroslav Kulić, član Gradskog odbora PDP u Bijeljini povodom izjave da određeni visoki funkcioneri PDP Bijeljina otvoreno rade za Milorada Dodika i Željku Cvijanović, rekao je da nikoga nije imenovao, da je istina da imaju problema, ali će kao ozbiljna partija sve riješiti „iza zatvorenih vrata“.

KULIĆ, PDP: Visoki funkcioneri PDP Bijeljina rade za SNSD

„Sada je najbitnija podrška Jeleni Trivić i Mirku Šaroviću. Mislim da naši glasači i kandidati treba da se probude. Malo smo se uspavali što se tiče kandidata za pojedinačne funkcije. SNSD radi na terenu i insistiraju na Željki Cvijanović i Miloradu Dodiku. Što se tiče mene, svoje pojedinačne glasove ostavljam sa strane i idem u bitku za Jelenu Trivić i Mirka Šarovića. Mandat očekujemo i imamo i sigurno se neću baviti glasovima za sebe“, rekao je Kulić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...