MARKOVIĆ (PDP): Stanišić ima više stranaka nego mandata, ja jednu stranku i pet osvojenih mandata

Datum:

Share post:

– Gospodin Stanišić još nije ni prohodao politički, a hoće da igra utakmice. Još mu se nije osušilo mastilo na članskoj kartici DNS-a, a komentarisao bi rukovodstvo PDP-a. I da podsjetim gospodina Stanišića na ono što znamo i on i ja: isti dan kada je stavio potpis da bude na listi PDP-a, stavio je potpis i da bude na listi gospodina Vukanovića. Mnogo partija se pominje u samo dvije rečenice o jednom mladom čovjeku, dok se u mom slučaju, za dvadeset dvije godine, pominje samo jedna: PDP – rekao je predsjednik Gradskog odbora PDP-a Bijeljina Slaviša Marković, reagujući na izjavu Miloša Stanišića da rukovodstvo stranke treba da preispita Markovićevo djelovanje.

Marković podsjeća Stanišića da, pozivajući rukovodstvo da preispita njegov rad, zapravo poziva samog Markovića, koji je potpredsjednik stranke.

– Očigledno ne zna ni ko čini rukovodstvo stranke u koju je juče došao, a uređivao bi nešto. Na današnji dan gospodin Stanišić je jedan od hiljada članova stranke, a dopušta sebi da putem medija komentariše jednog od tri potpredsjednika stranke, kojeg je izabrao Glavni odbor PDP-a i narodnog poslanika koji je osvojio direktan mandat. Neupućeni Stanišić vjerovatno ne zna da, da sam jedini političar iz otkad sam ja predsjednik Gradskog odbora, na svakim izborima osvajamo direktan mandat u Narodnoj skupštini, a lično sam dva vratio PDP-u. Jedini sam političar u Bijeljini koji je svaki put prolazio na izborima, pet puta sam bio kandidat i pet puta osvajao mandat, za razliku od njega koji je juče krenuo u politiku i odmah pao – poručuje Marković.

https://www.facebook.com/102818080059612/posts/pfbid0pkirgGjRsAp86om6nmJiU1fF94yKxXEJtzNheC638WoqDjZYcedTmrosH6aHQL8Xl/

Marković ističe da navedene činjenice govore o njegovom političkom kapacitetu, dok o Stanišićevom govori da se za dvije godine, koliko je bio odbornik u Skupštini grada Bijeljina, niti jednom nije javio za riječ.

– I dok se hvali nekim svojim rezultatom na prethodnim izborima, da je drugi po broju osvojenih glasova za Parlament BiH, odmah iza predsjednika stranke, Stanišić propušta da kaže da je razlika između njih čak 26 hiljada glasova, što samo po sebi govori da treba da pređe još mnogo političkih koraka da bi mogao stati bilo kome u ravan. Njegovo komentarisanje rukovodstva stranke je u ravni toga da ja komentarišem Bajdena i Putina. Ipak, za mladog i neiskusnog Stanišića imam jedan savjet: ako hoćeš da budeš političar misli svojom glavom i gradi svoje ime i politički kapacitet, ne postaje se političar tako što misliš tuđom glavom i drugi ti pišu tekstove, a ti se samo slikaš. Ako hoćeš da budeš politička figura pusti da djela govore o tebi i tvom radu, jer samo nedozrele ličnosti pričaju same o sebi – rekao je Marković, dodajući da ovom izjavom prekida svaki kontakt sa političkim početnicima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Radnik ne posustaje – savladana i Omarska

Lider fudbalskog  šampionata Republike srpske Radnik iz Bijeljine, ne popušta. Večeras su na svom terenu lako porazili poslednjeplasiranu...

Zvezda pobijedila Partizan i plasirala se u finale Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastali su se u polufinalu Kupa Srbije, meč je odigran na stadionu Rajko...

BIJELJINA: ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ u finalu Kupa BiH

ŽFK ’’Radnik Bumerang’’ iz Bijeljine pobjedom u Mostaru izborio je plasman u finale Kupa BiH za žene u...

U Banjaluci osnovan Nezavisni pokret “Svojim putem“ – Igor Radojičić

Cilj pokreta je,, ističe Radojičić u izjavi BN TV, ponuditi alternativu političkoj sceni Republike Srpske.  „Bićemo da ponudimo alternativu...