MARKOVIĆ: Čekaju se kandidati Područnih saveza za NOVOG PREDSJEDNIKA FS RS

Datum:

Share post:

Na poslednjoj, vanrednoj sjednici Skupštine FS RS, smijenjen je predjednik saveza Mile Kovačević a njegovu fuinkciju, do izbora novog predsjednika obavljaće Dušan Marković iz Bijeljine, prvi potpredsjednik Saveza. Iako je tada najavljeno da će se Skupština održati do 23. januara, postoji opcija da se datum održavanja pomjeri za jedan kratak vremenski period.

Mi imamo obavezu da od Područnih fudbalskih saveza tražimo njihove prijedloge za novog predsjednika, i oni za to imaju rok od mjesec dana. Ako u nekom razumnom roku dobijemo prijedloge od svih Saeza, onda bi skupština  trebala da se održi 23. januara. No, kako postoji mogućmost da neki od njih to ne dostavi, moraćemo sačekati istek roka od mjesec dana. Već imamo prijedloge od PFS Banjaluka, koji je predložio Vicu Zeljkovića, a PFS Istočno Sarajevo je podržao ovaj prijedlog. Bijeljinski savez je poslao dopis da nemaju svog kandidata a ovih dana očekujemo da se izjasne i PFS Doboj i Prijedor. Čekamo odgovor i iz Gradiške, saveza koji je matični bivšem predsjedniku Miletu Kovačeviću, ali prema našim saznanjima i njihov stav bi trebao biti veoma brzo, rekao je za Dešavanja u Bijeljini vršilac dužnosti predsjednika FS RS Dušan Marković.

 

Prema sazanjima portala Dešavanja u Bijeljini Mile Kovačević se neće ni kandidovati za ponovnu funkciju u Savezu, jer je na posljednjoj Skupštini izgubio apsolutnu podršku svih članova.
 
Kako sada stvari stoje jedini kandidat na narednoj Skupštini biće, aktuleni predsjednik FK Borac, Vico Zeljković.
 
Sadašnje, novoizabrano rukovodstvo, moralo je u međuvremenu promjeniti i potpisnike u Sudu, a sve u cilju normalnog funkcionisanja i rada Saveza, a što je i portvrđeno Rješenjem Osnovnog suda u Banja Luci od 27. decembra 2019. godine  kojim je imenovano lice za zastupanje i predstavljanje FS RS Dušan Marković iz Bijeljine, prvi potpredsjednik Saveza.
 
Dešavanje u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su tri djevojčice i jedan dječak. Broj...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...