Fejsbuk status Tomić Maria, sada već bivšeg člana PDP i još uvijek aktuelnog direktora JP „Gradsko groblje“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:

„Dragi moji prijatelji ovom prilikom želim da vam saopštim nešto što će vjerujem odraziti se dvostrano, kod nekoga sa razumijevanjem a kod nekoga sa osudom. Bilo kako bilo jednoj eri na moju ličnu žalost je došao kraj!

Donio sam odluku da od danas zvanično napustim sve funkcije u PDP-u. Dug vremenski period sam razmišljao o tome i nadao se boljem sutra koje ipak nije došlo.

Ovom prilikom ne želim da se osvrćem na prethodni period i da govorim ružne riječi o partiji u kojoj sam načinio svoje prve političke korake i o nečemu što mi je bilo blisko srcu jer to bi više govorilo o meni samom nego o lošim stvarima unutar partije, a čak šta više za sada ću ostati pasivni član do nekih boljih vremena ili boljih mogućnosti. Drago mi je što sam kroz to političko djelovanje upoznao mnogo kvalitetnih ljudi sa kojima, iskreno se nadam, ni po koju cijenu odnos neće biti prekinut.

Žao mi je što sve postignuto kroz razna djelovanja je posmatrano kao nešto što se dobilo a ne kako bi trebalo da se to krvavim radom zaslužilo. Žao mi je što se zdrav razum i prave vrijednosti nisu cijenile, nego trenutni profiti i malo ćara…

Da li će politički vjetar dunuti na neku drugu stranu to ne znam u ovom trenutku ali jedino što znam jeste da moj kurs ostaje isključivo opozicioni kojim ću se grčevito boriti za bolje sutra.

Takođe, želim da naglasim da ću u narednom periodu ponuditi ostavku na mjestu direktora, nakon podnesenog izvještaja za prethodnu godinu, o kome će Gradonačelnik razmatrati kao Predsjednik skupštine preduzeća. Ta odluka je donesena iz razloga da se pokaže da fotelja nije razlog nekog političkog djelovanja te da se po svaku cijenu vodi i lošim postupcima za rad malo ćara.

Živi i zdravi mi bili!“

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име