MARINKO BOŽOVIĆ (SDS): Znao sam da će sastanak sa ambasadorom Marfijem izazvati reakciju

Datum:

Share post:

Saopštenje za javnost Marinka Božovića, načelnika Istočne Ilidže, a povodom sastanka sa američkim ambasadorom Marfijem prenosimo u cijelosti:

Znao sam da će sastanak sa ambasadorom Marfijem izazvati reakciju i bio sam spreman na to.

Znao sam da će Bošnjacima smetati zastava ispred koje se fotografišem sa svakim gostom naše opštine, pa i ambasadorom SAD.

Znao sam i da će nas SNSD bulumenta nazivati plaćenicima i izdajnicima (kleveta?), a SNSD mediji režirati predstave u skladu sa svojom politikom.

Znao sam i da će upregnuti sve medije, komentatore… I znate šta, svejedno mi je.

Ali mi nije svejedno kada uputim zvaničan dopis Ministarstvu i relevantnim institucijama u vezi sa direktnim udarom na tehničke fakultete Univerziteta u Istočnom Sarajevu, koji su izvršili najavom otvaranja odjeljenja FTN u Trebinju, i NIKADA NE DOBIJEM ODGOVOR.

Nije mi svejedno kada kao lokalna zajednica stvorimo preduslove za izgradnju Srednjoškolskog centra „Istočna Ilidža“, na šta Vlada RS ostane nijema, a naša djeca u vojnoj kasarni.

Nije mi svejedno kada vidim listu prioritetnih projekata Vlade RS i silni novac koji se sliva u SNSD opštine.

Nije mi svejedno kada vidim da su za zvaničnu Banjaluku MOFAS i njegovi radnici balast iz prošlosti za koji nemaju rješenje.

Nije mi svejedno kada čujem da predsjednik Republike Srpske ne zna kako se zove naša lokalna zajednica, pa je danas u medijima naziva Ilidžom.

Poručio bih mu samo ovo:

Ilidža je federalna opština, a Srpska danas Istočna Ilidža je naša i Vaša, predsjedniče.

Smirite vaše poltrone iz Luke* i poručite im da mi u Istočnom Sarajevu, vodeći konstruktivne dijaloge, živimo za odbranu nacionalnih interesa, kao što su naši očevi devedesetih ginuli za njih.

A da, vi ste tada radili „nešto“ drugo… O tome bi im mogli pričati oni radnici MOFAS-a koje maločas spomenuh, kad bi ih neko saslušao.

*(ako može samo Ilidža, može i samo Luka od Banja Luka).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

JELENA TRIVIĆ: Tužilaštvo BiH da ispita CiK – zašto nema izvještaja o kontrolnom brojanju?

Saopštenje za javnost Narodnog fronta prenosimo u cijelosti: Kao oštećeni kandidat u ovom predmetu, zahtijevam od Tužilaštva BiH da...

„KOSOVO JE SRCE SRBIJE“: Novak poslao moćnu poruku nakon meča (foto)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, a nakon pobjede protiv Aleksandara Kovačevića...

OTVORENO PISMO Gradonačelnika Bijeljine Ministru porodice, omladine i sporta (foto)

Otvoreno pismo Gradonačelnika Bijeljine Ministru porodice, omladine i sporta prenosimo u cijelosti: Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je uputio otvoreno...

Gradonačelnik Bijeljine stigao u Rudanku kod Doboja, dočekao ga Miličevic predsjednik SDS (foto,video)

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine sa svojim saradnicima i saputnicima, Radišom Petrovićem, Sretenom Vučkovićem i Bogdanom Tadićem, danas šestog...