Marijana Radulović, šef Odsjeka za potrage u Policijskoj upravi Bijeljina

Datum:

Share post:

Marijana Radulović, šef Odsjeka za potrage u Policijskoj upravi Bijeljina je završila Visoku školu unutrašnjih poslova, a već dvije decenije zaposlena je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Svoju policijsku karijeru započela je u Istočnom Sarajevu, gdje je radila na poslovima opšteg kriminaliteta, nakon čega ubrzo prelazi u Centar javne bezbjednosti Banja Luka u Odsjek za vozila, prevare i falsifikate, a nakon toga u Odsjek za potrage.

Posao u Centru javne bezbjednosti Banja Luka opisuje kao operativan, aktivan, terenski gdje je sa kolegama radila na lociranju lica i lišenju slobode, kako po međunarodnim tako i po centralnim raspisima o traganju. Kao teži dio posla navodi, da su to bili predmeti nestalih lica, a posebno kada se završi sa smrtnom posljedicom.

Poslije dvanaest godina rada u Centru javne bezbjednosti Banja Luka, Marijana prelazi u Centar javne bezbjednosti Bijeljina, na mjesto inspektora u Odjeljenju opšteg kriminaliteta-Odsjek za potrage, gdje kasnije dolazi na mjesto šefa Odsjeka.

Ističe da uvjek nastoji da svoj posao obavlja savjesno i odgovorno, da uvjek daje 100% sebe, a da joj je najveće zadovoljstvo kada ima rezultate u radu.

Pored poslovnih obaveza, Marijana je krenula ka ostvarenju još jednog cilja, upisala je akademiju ,,Geštalt“ u Beogradu, kako bi stekla zvanje psihoterapeuta. Kaže da ju je u to usmjerio posao kojim se bavi, kako bi ga produbila sa dodatnim znanjem i iskustvom iz psihologije.

Ljubav prema policiji gaji još od djetinjstva, jer je dijete policajca, a osim oca i njen stric je bio policajac.

Policijski službenik i budući psihoterapeut rekreativno se bavi odbojkom. Član je Odbojkaške ekipe Policijske uprave Bijeljina na policijskim okupljanjima tj. policijadi, sa kojih se ova ekipa uvijek vraća sa peharom.

Marijana u svom radu iskazuje i visok stepen humanosti, redovni je dobrovoljni davalac krvi. Udata je i majka dvije djevojčice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

JANJIĆ: Podržimo fudbalere našeg Radnika sutra u borbi za titulu i povratak u Premijer ligu BiH

FK ’’Radnik’’ sutra igra protiv Omarske. -Podržimo naš Radnik sutra u borbi za titulu i povratak u Premijer ligu...

Nuklearne rakete Rusije raspoređene na granici sa NATO

Rusija je navodno razmestila svoje taktičke nuklearne raketne sisteme Iskander-M na granicu sa Finskom, potez koji se vidi...

Partizan ipak igra polufinalni meč Kupa Srbije protiv Zvezde

DILEME VIŠE NEMA Partizan donio odluku da li igra derbi u Kupu Polufinalni meč Kupa Srbije između Crvene zvezde...

ĐURIĆ: Radnik zadovoljan remijem protiv Famosa

Trener Radnika Velibor Đurić zadovoljan je remijem protiv Famosa u derbiju 26. kola. Žali Đurić za šansom Valentina Alvareza,...