Marijana Radulović, šef Odsjeka za potrage u Policijskoj upravi Bijeljina

Datum:

Share post:

Marijana Radulović, šef Odsjeka za potrage u Policijskoj upravi Bijeljina je završila Visoku školu unutrašnjih poslova, a već dvije decenije zaposlena je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Svoju policijsku karijeru započela je u Istočnom Sarajevu, gdje je radila na poslovima opšteg kriminaliteta, nakon čega ubrzo prelazi u Centar javne bezbjednosti Banja Luka u Odsjek za vozila, prevare i falsifikate, a nakon toga u Odsjek za potrage.

Posao u Centru javne bezbjednosti Banja Luka opisuje kao operativan, aktivan, terenski gdje je sa kolegama radila na lociranju lica i lišenju slobode, kako po međunarodnim tako i po centralnim raspisima o traganju. Kao teži dio posla navodi, da su to bili predmeti nestalih lica, a posebno kada se završi sa smrtnom posljedicom.

Poslije dvanaest godina rada u Centru javne bezbjednosti Banja Luka, Marijana prelazi u Centar javne bezbjednosti Bijeljina, na mjesto inspektora u Odjeljenju opšteg kriminaliteta-Odsjek za potrage, gdje kasnije dolazi na mjesto šefa Odsjeka.

Ističe da uvjek nastoji da svoj posao obavlja savjesno i odgovorno, da uvjek daje 100% sebe, a da joj je najveće zadovoljstvo kada ima rezultate u radu.

Pored poslovnih obaveza, Marijana je krenula ka ostvarenju još jednog cilja, upisala je akademiju ,,Geštalt“ u Beogradu, kako bi stekla zvanje psihoterapeuta. Kaže da ju je u to usmjerio posao kojim se bavi, kako bi ga produbila sa dodatnim znanjem i iskustvom iz psihologije.

Ljubav prema policiji gaji još od djetinjstva, jer je dijete policajca, a osim oca i njen stric je bio policajac.

Policijski službenik i budući psihoterapeut rekreativno se bavi odbojkom. Član je Odbojkaške ekipe Policijske uprave Bijeljina na policijskim okupljanjima tj. policijadi, sa kojih se ova ekipa uvijek vraća sa peharom.

Marijana u svom radu iskazuje i visok stepen humanosti, redovni je dobrovoljni davalac krvi. Udata je i majka dvije djevojčice.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Gorivo jeftinije za deset pfeninga

Na benzinskim pumpama u Srpskoj gorivo je od jutros jeftinije za deset feninga, rekao je "Glasu Srpske" predsjednik Grupacije...

Područna privredna komora Bijeljina potpisala Sporazum o saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Leskovac

Predsjednik Područne privredne komore Bijeljina Stevo Savić i direktor Regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović potpisali su Sporazum...

U Srpskoj 114 škola ima produženi boravak, u Bijeljini SAMO JEDNA

Produženi boravak u Bijeljini organizovan je samo u jednoj našoj školi, potvrđeno nam je iz resornog ministarstva. "Samo je...

DJ DJOLEX: Ljubav prema muzici i reakcija publike kada napravite dobru žurku – nema cijenu (foto)

Termin “Di džej” danas pretežno vežemo za osobe koje puštaju elektronsku muziku, ali to nije uvijek tako. Mnogi...