MARA MITRIĆ: Preregistracija do 31. decembra

Datum:

Share post:

Registracija i preregistracija pacijenata u timove porodične medicine počela je 1.oktobra,  a svi korisnici zdravstvenih usluga koji su nezadovoljni radom tima porodične medicine ili su izgubili povjerenje jedni u druge, do 31. decembra mogu da se preregistruju u drugi tim, radi ostvarivanja povjerenja u tim porodične medicine i efikasnijeg liječenja.

“Za registraciju je dovoljno da odaberete tim porodične medicine i da sa zdravstvenom knjižicom i ličnom kartom dođete u taj tim, kod medicinske sestre, popunite obrasce, a potom u Fond zdravstvenog osiguranja”, kaže za portal Dešavanja u Bijeljini načelnik Službe porodične medicine Doma zdravlja Bijeljina, primarijus dr Mara Mitrić.

Kada je riječ o preregistraciji, Mitrićeva kaže da se i ovaj postupak obavlja u timu koji su korisnici zdravstvenih usluga izabrali.

“Kod medicinske sestre tima popunjavaju se obrasci i potom se nose u Fond zdravstvenog osiguranja, radi ovjere u registar, te ponovo se vraća u tim”, objašnjava Mitrićeva.

TESTNA REKLAMA

Prema njenim riječima, pacijenti koriste svoja prava, ali dugogodišnji pacijenti jednog tima nerado mijenjaju svoj tim porodične medicine.

Preregistracija će trajati do 31. decembra 2019. godine, dok se registracija odvija u kontinuitetu, tokom cijele godine.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

BANJA DVOROVI: Ne bavimo se paušalnim ocjenama i procjenama

Na vanrednoj konferenciji za novinare gradonačelnik Ljubiša Petrović, najavio je pokretanje krivičnih prijava protiv službenika i odgovornih lica...

Obavezno izvještavanje klijenata o naknadama: Nove odluke Agencije za bankarstvo RS

Svaka banka koja posluje u Republici Srpskoj ubuduće mora korisnicima da dostavlja ili na drugi način da učini...

Bijeljinski Radnik pobijedio Ljubić

Ekipa Radnika je tek u trećem kolu krenula u novom šampionatu Republike Srpske. Kasnili su oni sa pripremama,...

WhatsApp olakšao korišćenje aplikacije na Windowsu

Nova WhatsApp aplikacija za Windows više ne zahtjeva linkovanje sa telefonom kako bi se slale, primale i sinhronizovale...