MAJKIĆ: Klub iz Etno sela ''Stanišići'' je bio favorizovan!

Datum:

Share post:

Bivši predsednik Rudar Prijedora i veliki simpatizer ovog kluba Dalibor Majkić se nada da će klub konačno krenuti uzlaznom linijom i zauzeti mesto koje mu, po svemu i pripada, u fudbalu Republike Srpske i BiH, ali i da će u dogledno vreme zaigrati na međunarodnoj fudbalskoj sceni.

U prošlosti je bilo svega u i oko kluba slavne tradicije i 91 godine trajanja, simbol podgrmečko-potkozarskog kraja je imao i uspona i padova, a Majkić ističe da je s ponosom i velikim elanom bio na čelu uzornog sportskog kolektiva.

-Radio sam najbolje što sam znao i umeo, davao celog sebe klub, zajedno sa najbližim saradnicima. Naš klub je u sezonama 2016/17. i 2017/18. odigrao sigurno najpoštenije prvenstva u novije vreme i ponosni smo na to mi koji smo tada bili u Rudar Prijedoru. U tom periodu nisu pravljena nova dugovanja, već naprotiv vraćali smo stare dugove, bili čak i opstruisani s nekim stvarima, dug nam je stalno visio kao mač nad glavom – istakao je Dalibor Majkić, koji obavlja i ulogu člana Upravnog odbora Područnog Fudbalskog saveza Prijedor.

Osvrnuo se on i na sezonu 2017/18. kada je Rudar Prijedor osvojio vicešampionsku titulu u Republici Srpskoj i izgubio trku sa Zvijezdom-09 iz Etno sela Stanišići u borbi za titulom i povratkom u Premijer ligu BiH.

TESTNA REKLAMA

-U toj borbi za s klubom iz Etno sela Stanišići bili smo u neravnopravnom položaju i drastično oštećeni, naš rival je bio favorizovan u odnosu na nas, iako svi znamo u Republici Srpskoj šta je i ko Rudar Prijedor i koliko je doprineo u afirmaciji i razvoju našeg fudbala. Pod nekim drugim okolnostima Zvijezda-09 je bila šampion i tu sezoni nikada nećemo moći da prežalimo. Tada smo, posle dugo vremena, napokon uspeli da formiramo i ekipu od domaćih igrača i onih fudbalera iz okoline Prijedora, imali smo perspektivu, radili dobro i bili na pravom putu… Svi ovi dugovi koji se pominju u poslednje vreme, zbog kojih je blokiran i račun, kao i poreske obaveze, nastali su u periodu od 2009. do 2014. godine kada je klub igrao u Premijer ligi BiH. To su činjenice koje ne treba zanemarivati –dodao je na kraju Dalibor Majkić, nekadašnji prvi čovek zeleno-crnih iz grada na Sani.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

UZBUDLJIV VIKEND Fargo drži vrh u 3×3 ligi Srpske

Nikšićko pivo 3x3 liga Republike Srpske proteklog vikenda igrana je u tri grada Gradišci, Bijeljini i Laktašima, a...

ZVIJEZDA 09: Tri boda na startu prvenstva

Na gostovanju u Omarskoj ekipa Zvijezde 09 zasluženo je slavila rezultatom 0:1. Steijelac jedinog gola za ekipu Zvijezde...

Danas se obilježava Sveta Petka Trnova

Srpska pravoslavna crkva i vernici slave praznik posvećen prepodobnoj mučenici Paraskevi, u narodu poznatoj kao Petka Trnova Praznik Svete...

Ekstenzija za Chrome i Edge krade imejlove korisnika

Malver koji su istraživači iz firme Volexity nazvali SHARPEXT je u formi ekstenzije za veb pregledače Google Chrome...