MAJKA MONSTRUM iz Laktaša dopuštala ljubavniku DA PRED NJOM SILUJE KĆERKU

Datum:

Share post:

Nezapamćeni horor otkrili su istražioci u Laktašima kada su uhapsili 24-godišnjeg B.D. zbog sumnje da je imao seks sa 13-godišnjom djevojčicom pred njenom 39-godišnjom majkom, koja je također privedena!

Prema saznanjima u PU Banja Luka, majka se nije obazirala na zlostavljanje kćerke, već ga je dopuštala i ohrabrivala, zbog čega se i sama našla pod istragom.

Da sve bude još gore, i majka je bila u ljubavnoj vezi sa zlostavljačem.

– Policajci su uhapsili dvije osobe zbog sumnje da su počinili krivična djela obljuba s djetetom mlađim od 15 godina, te navođenje djeteta na prisustvovanje spolnim radnjama. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci – saopštila je PU Banja Luka.

Osumnjičena majka ima još dvije mlađe kćerke i strahuje se da su i one bile žrtve zlostavljanja. Istražioci su došli do saznanja da su djeca u više navrata prisustvovala majčinim seksualnim odnosima s B.D. i obrnuto.

TESTNA REKLAMA

– Osumnjičeni se nalaze na kriminalističkoj obradi, a djevojčica je upućena na ljekarski pregled. I njene mlađe sestre biće podvrgnute ljekarskim pregledima, jer postoje indicije da su i one bile žrtve – pojašnjava izvor iz istrage.

Policajci šokirani

On kaže da su policajci i socijalni radnici, koji su uključeni u istragu, šokirani saznanjima do kojih su došli radeći na ovom slučaju.

– To je prosto nepojmljivo ljudskom umu – rekao je jedan od inspektora.

Pojašnjava da osumnjičeni nisu živjeli zajedno, ali da je B.D. svakodnevno dolazio u kuću u kojoj su djeca živjela.

Direktor Centra za socijalni rad u Laktašima Vladimir Makarić kaže da u saradnji s policijom preduzimaju sve mjere kako bi žrtvi pružili pomoć i zaštitili je od daljnjih trauma.

– Odmah po saznanju o tom događaju Centar se uključio u slučaj i u toku je procedura da se žrtva izuzme iz porodice. U toku su daljnji koraci u smislu zbrinjavanja ostale djece, o kojoj će brigu voditi otac – rekao je Makarić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: avaz.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Nikada ne zaboraviti nevine srpske žrtve pobijene na Petrovačkoj cesti

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da srpski narod nikada neće zaboraviti i nikada neće prestati...

NEŠIĆ, DNS: Ekonomija i nova radna mjesta su najveći nacionalni interes

"Razvoj ekonomije, nova radna mjesta i stabilnost su najveći nacionalni interes. Prioritet je da pravimo nove fabrike, a...

„Podrška najmlađim sugrađanima“ Mališani iz Ugljevika učesnici NTC kampa na Gučevu

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić zajedno sa šefom kabineta Miloradom Jovičićem posjetio je večeras mališane iz Ugljevika, njih...

MLADEN MITROVIĆ, DONJE CRNJELOVO: Podržavam ministra da se projekat navodnjavanja proširi (video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Boris Pašalić, ministar komunikacija i transporta BiH, Vojin Mitrovićem i pomoćnik ministra...