LOTO PREMIJA ČAK 4,65 MILIONA EVRA Ako sedmica bude izvučena sutra, biće to DRUGI NAJVEĆI DOBITAK svih vremena

Datum:

Share post:

Dobitna kombinacija za sedmicu na lotou, koja se izvlači sutra, iznosi čak 4,65 miliona evra. Ako bude izvučena „sedmica“, to će biti drugi najveći dobitak od kada postoji nagradna igra Državne lutrije u Srbiji.

Naime, do sada je najveći loto dobitak izvučen u martu 2010. godine i iznosio je 4.876.482 evra (pre plaćanja poreza), a dobitni tiket uplaćen je u Kanjiži.

Jedina sedmica ove godine otišla u Rakovicu

Drugo mesto po visini premije „drži“ Stara Pazova, odakle je dobitnik u martu 2005. godine osvojio gotovo četiri miliona evra.

TESTNA REKLAMA

Krajem 2017. godine srećnik iz Odžaka postao je bogatiji za 4.400.000 evra. Njegovi srećni brojevi bili su 3, 4, 10, 14, 17, 22, 31.

Foto: Lutrija Srbije / Promo

Posle toga sedmica je izvučena još samo jednom, početkom ove godine, iznos je bio 300.000 evra, a dobitnik je uplatio srećnu kombinaciju u Beogradu, u Rakovici. Od tada glavne premije nema, a tenzija raste i svi redom veruju da je sada baš najpogodniji trenutak da ponovo padne sedmica.

Pola miliona igra loto

Inače, smatra se da oko pola miliona građana Srbije redovno uplaćuje jednu ili više loto kombinacija. Brojeve za „dobitnu“ kombinaciju biraju i na osnovu različitih loto statistika. Od 1985. kada je uveden loto sistem sedam od 39, najmanje puta izvučen broj je 30, dok je osmica bila najučestalija.

Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija

Zanimljivo je, recimo, i da oko 250 igrača zaokružuje „sedmicu“ iz prethodnog kola, očigledno se nadajući da će se dogoditi čudo i da će isti brojevi biti izvučeni dva puta zaredom. Takođe, datumi rođendana, venčanja ili diplomiranja često se nalaze na tiketima, ali značajnu ulogu imaju snovi, ukazanja i slične pojave koje igrači smatraju „sudbonosnim“.

Prva želja put na Bahame

Ima i slučajeva, mada sporadičnih, da pojedini građani podižu kredite ili vade ušteđevinu kako bi okušali sreću na lutriji. A na vrhu liste želja „Šta bi uradili sa tolikim parama“, visoko je rangiran put na Bahame, luksuzne vile, „mercedesi“ ali i otkazi na poslu.

Međutim, pogoditi sedmicu na lotou nije baš tako lako. Naime, kako kažu stručnjaci, potrebno je ubosti samo jednu od 15.380.937 kombinacija.

Izvor: www.blic.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

  Saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti: Gradska uprava u Bijeljini, predvođena gradonačelnikom Petrovićem ignorantski se odnosi prema zahtjevima i...

Prihvatili Vukana, Selak ih više ne zanima: ŠTA JE DOGOVORENO na opozicionom sastanku u Istočnom Sarajevu

Vodeće opozicione stranke, SDS i PDP, prihvatile su listu Za pravdu i red Nebojše Vukanovića kao ravnopravnog partnera...

SUTRA PRES U SNSD: Aktuelni trenutak poljoprivrede u Semberiji

Sutra, 20.08.2022. godine (SUBOTA), sa početkom u 12:00 časova, u prostorijama GrO SNSD Bijeljina (Filipa Višnjića broj 1),...

Srbija donirala prvih 10 miliona za autoput Bijeljina-Rača

Vlada Republike Srpske prihvatila je donaciju Srbije od 10 miliona evra namijenjenu za finansiranje radova na izgradnji autoputa...