LOPARE: ZAVRŠEN PROJEKAT UREĐENJA PROSTORA ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNI RAD (foto)

Datum:

Share post:

U Centru za socijalni rad Lopare realizovan je dio projekta „Podrška ranjivoj populaciji kroz unapređenje socijalnih usluga u lokalnim zajednicama“, koji su zajednički sproveli njemačka humanitarna organizacija ASB za jugoistočnu Evropu i opština Lopare.

Prema riječima injžinjera Vedada Hadžiosmanovića realizacijom projekta urađeni su građevinsko-zanatski radovi čime su uređena dva parking prostora za invalide ispred zgrade Javne ustanove Centar za socijalni rad Lopare, staza za invalide sa ogradom i rukohvatom, kao i pješačke staze oko same zgrade ustanove.

LOPARE: U TOKU UREĐENJE PROSTORA ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNI RAD

On je naveo da je osvježena fasada i napravljena nadstrešnica na ulazu u Centar za socijalni rad, obojena i uređena unutrašnja i vanjska stolarija, te da je za narednu fazu predviđena nabavka informatičke opreme.

„Vrijednost ovog projekta je 27.387, 62 KM, od čega 18.580,38 KM finansirla ASB, sredstvima Ministarstva vanjskih poslova Savezne Republike Njemačke i opštine Lopare sa iznosom od 8.801, 25 KM. Posao je, nakon provedene zakonske procedure, povjeren firmi Integral MCG iz Lopara“, rekao je Dejan Marković, direktor Centra za socijalni rad Lopare.

On je izrazio zadovoljstvo završetkom projekta i svim učesnicima uručio zahvalnice u ime ustanove.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Dani filantropije u Bijeljini (foto)

U Bijeljini je u organizaciji Lokalne fondacije Bijeljina održana panel diskusija na temu filantropije u gradu Bijeljina. Ova...

Dnevni horoskop za 4. oktobar

OVAN POSAO: Ako je za vas uspešan dan onaj koji počinje fizičkim aktivnosima ili poslom koji je povezan sa...

PET MAGAZIN: Genetska oboljenja ljubimica

Mace mogu da se prehlade, da ih boli stomak, zub ili da imaju neku virusnu infekciju. Ali, nije...

Apple objavio zašto se iPhone 15 pregrijava

Kompanija Apple saopštila je šta izaziva probleme sa pregrijavanjem nove iPhone serije. Kako kažu iz "jabuke", u pitanju je...