U toku su radovi na rekonsktrukciji puta kroz selo Brusnica koja se realizuje zajedničkim ulaganjem opštinske uprave Lopare i mještana.

Prema riječima predsjednika mjesne zajednice Brusnica Dragana Boškovića biće obnovljeno 2.680 metara kvadratnih asfaltnog puta, od kojih je za 800 metara kvadratnih sredstva izdvojila opština Lopare u iznosu od 50.000 KM, a ostali dio površine koja se rekonstruiše su pokrile donacije sredstva prikupljenih prvenstveno od mještana Brusnice i okolnih sela.

„Za sada, je prikupljeno 64.800 KM i još nismo stali sa prikupljanjem sredstava“, naveo je Bošković.

Načelnik opštine Lopare Rado Savić, koji je zajedno sa predsjenikom lokalne skupštine Milenkom Ristićem obišao radove, je kazao da se put sanira na taj način da više nema udarnih rupa niti većih ulegnuća na kolovozu čime se stvaraju uslovi za nesmetano odvijanje saobraćaja na cijeloj dionici dugoj oko 4.300 metara.

„Rekonstrukcija puta, u kojoj je opština zajedno sa mještanima učestvovala, će danas biti uspješno završena i planiramo da u narednoj godini nastavimo na isti način saniranje oštećenja na putevima u Brusnici i drugim mjesnim zajednicama“, saopštio je Savić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име