Na terenu fudbalskog kluba „Majevica“ se instalira sistem za navodnjavanje, koji će riješiti problem zalijevanja travnate površine tokom sušnog perioda.

„Ovo je jedan od najvećih projekata u istoriji fudbalskog kluba Majevica, kada su u pitanju infrastrukturni radovi, na našem stadionu“, naveo je Dejan Tešić, predsjednik fudbalskog kluba Majevica.

On je rekao da će prskalice biti postavljene ispod terena, a samo pokretanje sistema će biti automatizovano, uz mogućnost njegovog programiranja, te da će se voda za sistem uzimati iz riječnog korita rijeke Gnjice, gdje je napravljen rezervoar.

„Ovo će biti jedan od najsavremenijih sistema za navodnjavanje na našoj regiji“, istakao je Tešić.

On je kazao da je većinski finansijer ovog projekta Đorđe Milovanović, rodom iz Pipera koji trenutno živi i radi u Švajcarskoj, sa donacijom od 16 000 KM.

„Veliku pomoć smo dobili i od opštine koja je izdvojila 7 000 KM za ovaj projekat, a ostatak novčanih sredstava obezbijeđen je iz klupske kase i od strane prijatelja FK Majevica“, rekao je Tešić.

Procijenjena ukupna vrijednost navedenog projekta prelazi 30 000 KM, a Tešić je najavio skoro renoviranje svlačionice, te postavljanje rasvjete na stadion.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име