LOPARE: SAVIĆ I NEŠKOVIĆ PRISUSTVOVALI OBILJEŽAVANJU DANA OPŠTINE TRSTENIK (foto)

Datum:

Share post:

Opština Trstenik obilježava 15. oktobar Dan opštine i dan kada je Trstenik oslobođen od okupatora u Drugom svjetskom ratu.

Program obilježavanja Dana opštine započeo je polaganjem vijenaca na spomenik palim borcima i organizovanim prijemom za zvanice u Domu kulture.


Potom je održana Svečana sjednica Skupštine opštine Trstenik i Svečana akademija povodom Dana opštine.

Predsjednik SO Trstenik u posjeti Loparama i 11. ''Danima dijaspore'' (foto)

Pored brojnih predstavnika Danu opštine Trstenik prisustvovala je i delegacija opštine Lopare koju su činili načelnik opštine Lopare Rado Savić i direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković, a prisutni su bili predstavnici opštine Čelinac iz Republike Srpske na čelu sa načelnikom Vladom Gligorićem.

„Sa predsjednicom opštine Trstenik Milenom Turk dogovorili smo potpisivanje Povelje o bratimljenju naših dviju opština, koju ćemo potpisati naredne godine u Loparama“, rekao je načelnik opštine Lopare Rado Savić.

Program obilježavanja Dana opštine se završava koncertom grupe Van Gog koji će biti održan večeras na platou ispred opštinske uprave u Trsteniku sa početkom u 20:00 sati.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Iran, uprkos napadu Izraela, na pragu da NAPRAVI NUKLEARNU BOMBU

Međusobni napadi Izraela i Irana još jednom su bacili svjetlo na činjenicu da ovaj sukob može da se...

Dragan Bojanić na čelu UFSI OFS Bijeljina

Dragan Bojanić je i zvanično potvrđen za predsjednika Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina. Njega su delegati izglasali...

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...