LOPARE: PROSLAVLJENA KRSNA SLAVA DOMA ZDRAVLJA (foto)

Datum:

Share post:

U Domu zdravlja Lopare je proslavljena krsna slava ove zdravstvene ustanove Sveti mučenik Agatonik.

Nakon obreda lomljenja slavskog kolača direktor Doma zdravlja Lopare Želimir Nešković je pozdravio prisutne goste, zaposlene i penzionere ustanove koja po peti put proslavlja krsnu slavu.

„Protekli period u toku ove godine je jedan od najuspješnijih kada je pitanju rad Doma zdravlja Lopare“, rekao je Nešković.

On je naveo veoma uspješne rezultate koje je navedena zdravstvena ustanova postigla u prethodnim godinama kao što je 14 godina pozitivnog poslovanja, investicije u nove objekte, unapređenje postojećih i uspostavljanje novih službi Doma zdravlja Lopare i nabavku, zajedno sa Udruženjem Majevičana u Švajcarskoj i opštinskom upravom Lopare, novog modernog sanitetskog vozila u vrijednosti od 33.000 KM.

Nešković je naveo da se u tekućoj godini sprovodi jedan od finansijski najzahtjevnijih projekata, a to je rekonstrukcija dva objekta po principu energetske efikasnosti gdje će biti urađena termoizolacija, fasada, stolarija, dijelovi krova i sistem grijanja na pelet.

„Poseban akcenat stavljamo na rad Centra za bazičnu rehabilitaciju, odnosno Službu za fizijatriju, a radimo i na nabavci digitalnog rendgenskog aparata“, dodao je Nešković.

Predsjednik Skupštine opštine Lopare Milenko Ristić je ukazao na izuzetne rezultate koji su postignuti u Domu zdravlja Lopare i istakao dobru saradnju ustanove i lokalne zajednice, uz želje da se ona nastavi i u budućnosti.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...

MARKOVIĆ, PDP: Plaćanjem doprinosa sankcionisanim licima doći će u problem i fondovi u Republici Srpskoj (video)

Slaviša Marković, poslanik PDP iz Bijeljine u NS RS uzeo je aktivno učešće na Trinaestoj posebnoj sjednici NS...

U Domu zdravlja Bijeljina održano predavanje o HPV vakcini (foto)

U susret Svjetskoj nedelji imunizacije u Domu zdravlja Bijeljina održano je predavanje o HPV vakcini. Naime, 18. aprila 2024....